Poslední šance! Vyhrajte se Sazka Klubem lístky na Nejslavnější české muzikály

Jsi můj pán, Teď královnou jsem já, Asi do věží nebo Lásko má, já stůňu. To je jen hrstka hitů, které zazní 18. ledna v pražské O2 aréně. Jejich autory jsou dvě největší esa české muzikálové tvorby, tedy Karel Svoboda a Michal David. A vy si jejich hity budete moct pod jednou střechou vychutnat vůbec poprvé.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu ze Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Na jedinečném koncertu vystoupí Lucie Bílá, Daniel Hůlka, Josef Vojtek, Marian Vojtko, Helena Vondráčková, Petr Kolář, Jan Kopečný, Vojtěch Drahokoupil, Michaela Gemrotová, Radka Fišarová a další. Jen dodejme, že se bude hrát a zpívat z muzikálů jako Dracula, Monte Cristo, Golem, Noc na Karlštejně, Kleopatra, Tři mušketýři, Angelika a Muž se železnou maskou.
 

Soutěžte o 220 vstupenek


Chtěli byste být u toho? Potom vám nabízíme šanci zasoutěžit si o celkem 220 vstupenek. Ty nyní nabízí Sazka Klub a vy si o ně můžete zahrát až do neděle, 12. ledna. Kromě štěstí budete k výhře potřebovat registraci do soutěže na stránkách Sazka Klubu na tomto odkazu, který je dostupný po přihlášení do vašeho klubového účtu.

Stejně jako v dalších soutěžích se Sazka Klubem, i tady platí, že čím víc budete kartu používat, tím větší šanci na výhru máte. Častější načtení klubové karty na terminálech Sazky zvýší vaše šance vstupenky vyhrát.
 

Užijte si muzikálový večer all inclusive


To ale ještě není vše. Kromě lístků na tento skvělý zážitek máme pro výherce ještě další překvapení a dárek. Tím jsou poukázky na občerstvení v O2 aréně během koncertu v hodnotě 300 Kč.
 

Zjistěte o Sazka Klubu vše, co vás zajímá


Času, kdy se do soutěže můžete zapojit, už moc nezbývá, některé terminály jsou ale otevřené 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Proto jsme si jisti, že jestli chcete vstupenky na Nejslavnější české muzikály vyhrát, šanci stále máte. Nejbližší terminál Sazky najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Držíme palce, ať to vyjde právě vám.

Přečtěte si také