Podpis tiketu i hraní online. Máme pro vás tipy, jak nepřijít o výhru v loterii

Zřejmě víte, že u Sazky podobně jako v jiných loterií na světě platí jedno zlaté pravidlo. Kdo přijde s výherním tiketem, je majitelem vyhraných peněz. Nemluvíme jen o těch obřích jackpotech, ale i o nižších výhrách. Zkrátka tiket určuje, kdo je výherce.

Přečtěte si také: Tiket Sportky střežil jako oko v hlavě. Po slosování byl bohatší o skoro 24 milionů


Možná jste zaslechli historky o tom, že někomu byl tiket ukraden, někdo si vyzvedl výhru místo původního majitele a tak dále. Všem těmto potenciálním nebezpečím se můžete velmi snadno vyhnout, když si vsadíte a potvrzení si hned z druhé strany podepíšete.
 

Kromě jména doplňte i adresu

kolonky_600x400.jpg

Kolonky tu jsou na to připravené, takže stačí vzít do ruky propisku a směle do toho. Pak už o výherci nemůže být nikdy pochyb. Když k tomu ještě přihodíte adresu a číslo občanského průkazu, opravdu si pojistíte, že vám vaše sázka a případně i výhra říká pane.

Na svojí sázku dávejte ale i dál dobrý pozor, aby se vám neponičila. Přeci jen, v případě výhry už je to cenný kousek papíru. Podle herního plánu musí být potvrzení o sázce platným originálem, který nejeví žádné známky poškození. Výmluvy jako část mi snědl pes, vylil se mi na to olej, omylem mi spadl do krbu, s tiketem v kapse jsem skočil do bazénu ani mnoho dalších opravdu nemají šanci uspět.
 

Nejbezpečnější je sázet online

tiket_600.jpg

Občas se nějaká drobná nehoda ale stát samozřejmě může. Například tenhle tiket to nešetrným zacházením poněkud „odnesl“. Pakliže se vám něco takového přihodí a přitom jste platným výhercem, zkuste přeci jen tiket předložit. Bude-li možné i přes nějaký ten drobný škrábaneček sázku a pravost tiketu ověřit, bude vám výhra vyplacena.

Nicméně ten, kdo je připraven, není překvapen, a tak si potvrzenky radši uložte na bezpečné místo. Hlavně ale pak nezapomeňte, kde je ukrýváte, až ta výhra cinkne.

Tím ale úplně nejjednodušším a nejbezpečnějším způsobem je vsadit si online, to pak vůbec obavy o kousek papíru řešit nemusíte. Všechny své sázky máte přehledně online a o žádnou výhru nepřijdete, Sazka vám ji totiž připíše rovnou na účet.

Online Sportku si vsadíte na tomto odkazu a my držíme palce, ať vám to při příštím slosování vyjde.

Přečtěte si také