Podívejte se do nejdražšího hotelového pokoje světa. Noc tu stojí 2,3 milionu

Pokud jste právě vyhráli v loterii a chcete si užít života opravdu rozmařilého multimilionáře, je pro vás jasnou volbou cesta do Las Vegas v UsA. Nejen, že si tu můžete zahrát v těch nejvyhlášenějších kasínech na světě, hlavně tu ale najdete vůbec nejdražší hotelový pokoj na světě.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard korun


Luxusní dvoupodlažní apartmá s názvem Empathy Suite má užitnou plochu 832 metrů čtverečních a o jeho design se postaral jeden z nejžádanějších návrhářů současnosti Damien Hirst. Ten pochází z Bristolu a jde o v současnosti nejbohatšího britského umělce. Hirst se proslavil díly, které zachycují smrt, jako jsou například zvířata naložená ve formaldehydu.
 

Pokoji dominují žraloci ve formaldehydu

Zraloci_600.jpg

Ochránci zvířat ho za to jistě nemají rádi, ale i apartmá v hotelu Palms dominují dva ve formalínu se vznášející žraloci. Nábytek, zdi a podlahy pak zdobí další pro Hirsta typický prvek - ilustrace motýlů a pilulek.

V apartmá, které se pyšní neopakovatelným výhledem na Město hříchu, dále nechybí soukromý bazén, vlastní posilovna, hned dvě masážní místnosti a také bar, kde je dost místa pro až sedmnáct osob.
 
bar_600.jpg

Jestli si zrovna říkáte, že je nejdražší apartmá světa zcela ideálním místem, kde strávit noc, musíme vás ještě před cestou varovat. Rezervovat si ho totiž lze pouze od dvou nocí výš anebo se musíte zaručit, že utratíte aspoň milion dolarů (23 milionů) v místním kasínu.
 

Zkuste vily pro basketbalisty nebo DJe

bazen_600.jpg

V případě, že je pro vás tato částka už za hranou, máme pro vás i několik levnějších alternativ. V tom samém hotelu najdete i několik luxusních vil, kde noc začíná na 25 tisících dolarech, v přepočtu 573 tisíc korun.
 
Obyvak_600.jpg

Jednotícím prvkem těchto rezidencí je také soukromý bazén; jednotlivé domy jsou ale vybaveny tematicky podle specifických zájmů hostů. V jedom tak najdete třeba bowlingovou dráhu, v jiném DJský pult a jinde dokonce hřiště na basketbal. I proto sem často jezdí relaxovat třeba hvězdy NBA nebo nejlepší DJové světa.
 

S výhrou v Eurojackpotu budete cestovat ve velkém stylu

Koupelna_600.jpg

Možná chcete sami zakusit, jak si žijí ty největší světové celebrity, a možná si jen chcete užít hru v nejlepších kasínech světa. My jsme si jisti, že pokud svůj výlet za oceán plánujete ve velkém stylu, nějaká ta koruna navíc by se vám určitě hodila.

S tím vám může nejlépe pomoci Eurojackpot, ve kterém lze vyhrát i několik miliard korun. Abyste páteční slosování nepropásli, klikněte si pro svůj tiket na tomto odkazu.

Přečtěte si také