Paní Olga nedá dopustit na Sportku, výhru 100 000 Kč jí ale nadělilo Kolo štěstí od Sazky

Sází pravidelně a jejím favoritem je Sportka. Největší výhru ale sympatické ženě přinesla oblíbená hra Kolo štěstí pro členy Sazka Klubu. A co si výherkyně za hlavní měsíční prémii 100 000 Kč pořídí? Vezme svoji rodinu na dovolenou do milovaného Chorvatska!

Přečtěte si také: Paní Renata vyhrála se Sazka kartou už podruhé. Kolo štěstí ji nyní odměnilo Škodou Fabia Combi


Paní Olga k nám do budovy Sazky dorazila spolu s manželem až z Moravskoslezského kraje. O to víc nás překvapilo, když nám z recepce volali ještě o hodinu dřív, než jsme se původně po telefonu dohodli. „To víte, ten vlak má vždycky zpoždění, a najednou přijel na čas,“ usmívala se výherkyně.
 

Sportka je srdcovka

Co se sázení týče, šedesátnice je věrná Sportce. Sází ji prý už čtyři desítky let a na tiketu vždy zaškrtává svá šťastná čísla. „Jednou to přeci vyjít musí,“ je přesvědčena. Pokud míří do trafiky pro tiket, nikdy při tom nezapomene použít svoji Sazka kartu. Zřizovala si ji už před lety na čerpací stanici, kde pracovala před odchodem do důchodu.

„Původně jsem si myslela, že si Kolem štěstí zatočím jen po nákupu tiketu, před nedávnem jsem ale zjistila, že se hraje třeba i při dobití SAZKAmobilu nebo po nákupu losu. Tak si teď sem tam zajdu třeba i pro Černou perlu,“ popsala paní Olga své hráčské zvyky.
 

Výhru si užije s rodinou

I když má výherkyně chytrý telefon, do Sazka Klubu se přihlašuje přes počítač. Má to své důvody: kromě toho, že si tu zatočí Kolem štěstí, se může také pohodlně podívat na svoji historii sázek a zkontrolovat výhry.

Na závěr jsme se nemohli nezeptat, jaké má usměvavá šedesátnice se získanou částkou plány. Bez zaváhání nám odpoví, že si výhru užije spolu se svojí rodinou, s níž vyrazí na dovolenou. Cíl je přitom také zcela jasný, všichni zamíří do milovaného Chorvatska.
 

Zahrajte si o 100 tisíc i vy

O dalších 100 000 Kč se na Kole štěstí hraje i nyní. A protože platí, že čím víc budete svoji Sazka kartu používat, tím větší šanci na hlavní výhru máte, nezapomeňte ji v obchodě předložit pokaždé, když si půjdete pro nějaký ten tiket nebo los.

Se Sazka kartou ale nehrajete jen o skvělé výhry, můžete si na ni ale také uložit svá oblíbená čísla do loterií a vyplnění tiketu v obchodě je pak otázkou jen pár chvil. A až vyhrajete víc než 1 000 Kč, pošleme vám mail nebo SMS, takže vám už žádná výhra nikdy neuteče. To všechno nabízí svým členům Sazka Klub.
 

Klikněte pro všechny výhody, které nabízí Sazka Klub


Ještě v něm nejste? Zlatavou kartičku získáte doslova na každém rohu, stačí najít například trafiku, čerpací stanici nebo obchod, kde je terminál Sazky. Nejbližší místo, kde si můžete nejen vsadit, ale také se stát členem Sazka Klubu, najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

A až budete mít Sazka kartu v kapse, nezapomeňte si s ní vsadit na dnešní Sportku, ve které se hraje o stovky milionů korun. Přejeme hodně štěstí!

Přečtěte si také