Padl letošní nejvyšší jackpot SAZKAmobil šance! Na výherce čeká 1 250 000 Kč

SAZKAmobil šance je loterií, která je primárně určena pro zákazníky našeho největšího virtuálního operátora. Ti získávají možnost vsadit si pokaždé, když si dobijí kredit za aspoň 200 Kč anebo za každých 200 Kč utracených v měsíčním vyúčtování. V obou případech přitom platí, že je ve hře poslední pětičíslí jejich telefonního čísla. Není ale nutností být zákazníkem SAZKAmobilu, protože si můžete vsadit i svá oblíbena čísla na terminálu Sazky. Jeden sloupec vás v tomto případě stojí pouhých 20 Kč.

Přečtěte si také: SAZKAmobil výrazně zlevňuje mobilní data. 1 GB pořídíte už od 26 Kč!


Po pondělním slosování bylo jasné, že mělo kliku hned pět zákazníků, kteří vyhráli shodně čtvrt milionu korun. Připojili se tak do skupiny šťastlivců, kterým v letošním roce SAZKAmobil na výhrách vyplatil  více jak 10 000 000 Kč.  Stále tak platí, že SAZKAmobil je jediný mobilní operátor, který mění vaše mobilní čísla ve šťastná.
 

Hrajte o stovky tisíc každý měsíc

Loterie se losuje vždy první pondělí v měsíci a má zaručený minimální jackpot ve výši 250 000 Kč.
SAZKAmobil je největším virtuálním mobilním operátorem u nás a kromě SAZKAmobil šance toho svým zákazníkům  nabízí mnohem víc.
 

Zjistěte vše, co vás zajímá, o předplacenkách SAZKAmobilu


Majitelé předplacenek volají od 0,40 Kč za minutu a získávají lákavé Odměny za dobití, třeba Mobilní data zdarma. Ti, kdo spoléhají na tarify, mají možnost vybrat si z nabídky Šťastných tarifů, které lze všechny pořídit do 500 Kč a i ten nejlevnější má v ceně mobilní data.
 

Klikněte pro informace o tarifech


Přejít k SAZKAmobilu je právě teď ještě výhodnější. Pokud si pořídíte novou SIM kartu přes e-shop nebo zákaznickou linku, až do 10.1.2021 ji získáte za polovic. Za 75 Kč tak dostanete úvodní kredit 150 Kč a hradit nebudete ani poštovné, je zdarma. Navíc při prvním využití odměny Mobilní internet zdarma získáte místo 1 GB rovnou 2 GB dat. Svoji novou SIM kartu objednávejte na tomto odkazu.

Až do 10. ledna 2021 dává také SAZKAmobil svým zákazníkům 2 GB datové balíčky za cenu 1 GB. A nově si u něj můžete pořídit za výhodné ceny nové 4G smartphony od Samsungu a Xiaomi.

Přečtěte si také