Online sázky z domova i z baru. Jak sází mladí Britové?

Online sází třeba víc než polovina plus minus třicetiletých Britů. Podívejte se, co dalšího vzešlo z Britského průzkumu, který odhalil nové trendy v sázení.
 

Přečtěte si také: Poprvé si zahrála online, už za 15 minut byla bohatší o 400 tisíc

Nejčastěji Britové sázejí online z domova. Aby ne, je to pohodlné, stihnete to během reklamní pauzy ve vašem oblíbeném pořadu nebo ve chvíli, kdy čekáte, až se vám uvaří večeře. 

Sází se doma i cestou do práce

Desetina lidí pak sází během cesty do školy nebo do zaměstnání. V tomto případě se prostě vyplatí jet MHD, můžete všechno důkladně zvážit a prostudovat. Zhruba sedm procent sázkařů tipuje v restauracích a barech. Pokud vás bude nudit vaše společnost, můžete to zkusit taky.

Co se týká online sázení, klesá podíl podaných sázek přes počítač. Pořád takto sází asi šedesát procent Britů, ale roste počet těch, kteří využívají tablety nebo mobilní telefony.

Z průzkumu, který provedla britská organizace Gambling Commission, také vyplývá, že pokud lidé sázejí, děje se tak nejméně jednou měsíčně. 

Po internetu sází i Češi

Obliba internetového sázení rychle roste i u nás, a to nejvíc v oblasti kurzových sázek. Roste ale také obliba online stírání losů nebo hraní loterií. I proto je na internetu dostupných stále více her.

O tom, že si můžete přes internet vsadit Sportku nebo Eurojackpot, už asi víte. Znáte ale nováčka ze stáje Sazky Rychlé kačky? 

Roztomilá animovaná káčátka mají v jackpotu dva miliony korun, a protože se losuje každou minutu, novým českým milionářem nebo milionářkou můžete být doslova za pár vteřin. Rychlé kačky najdete na tomto odkazu.

Autor fotografie: bruce mars, Unsplash

Přečtěte si také