Online sázení táhne: podle ankety hraje přes internet téměř polovina sázejících

Nejen díky webovým stránkách, které se dobře přizpůsobují rozlišení pro mobilní telefony, hlavně ale díky mobilní aplikaci Sazka vás hraní přes internet baví. Online si zahrajete i v momentě, kdy jsou obchody zavřené, a výhru si můžete zajistit třeba z pohodlí svého gauče.
 

Online sází 45 % fanoušků
Na terminálu podává tiket 55 % hráčů

„V losech se mi celkem daří,” prozradila nám v komentářích hráčka Eva Erspeková. Protože už je v důchodu, a nemusí tak každé ráno chodit do práce, online hry a losy velmi vítá. „Do práce už nejezdím, tak je fajn občas zkusit štěstí po internetu.”

Přes internet si můžete setřít až 6 milionů

Paní Erspekové se upřímně nedivíme: online jsou totiž dostupné vaše nejoblíbenější losy. Nechybí tak Černé perly, Diamanty ani Super Rentiér, se kterým můžete vyhrát měsíční rentu 100 tisíc na dobu pěti let, tedy dohromady 6 milionů.

Podívejte se na online losy od Sazky

Nevyhraněný názor, jestli je lepší papírový tiket z terminálu, nebo naopak online sázenka, má Antonín Nevoral z Brna. „Sázím online a chodím i na terminál a obě varianty mi přijdou super,” napsal na Facebook.

Hráče chrání herní limity

Hraní přes internet si zatím nevyzkoušel Pavel Peřinka, má totiž strach, že by si neuhlídal rozpočet. „Radši si vsadím osobně. Online bych totiž nejspíš prohrál i kalhoty,” prozradil uživatel. 

My ho ale můžeme uklidnit. Protože společnost Sazka podporuje zodpovědné hraní, součástí online registrace je také nastavení herních limitů. Tento krok je povinný a v případě, že byste se „rozjeli” a chtěli utratit víc, stránky vám to nepovolí.

Zahrajte si online své nejoblíbenější hry

Nováčkem v online světě je naopak Patrik Felkel. „Online jsem zatím hrál jen dvakrát a jednou to bylo dokonce deset sloupců ve Sportce. Víc se mi ale daří v losech, tam jsem vyhrál jednou padesát a jednou sto korun,” pochlubil se na internetu.
 

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard

Na internetu jsou dostupné vaše nejoblíbenější hry i losy. Z loterií nechybí Sportka, Eurojackpot nebo Šťastných 10 a před nějakou dobou přibyla také jeden rychlík se jménem Rychlé kačky. S kačkami lze každou minutu vyhrát až 2 miliony korun a najdete je na tomto odkazu.

Aplikace Sazky ukrývá celý hráčský svět

Online hraní má celou řadu výhod. Je pohodlné, ušetří vám spoustu času a navíc už se nikdy nestane, že byste si zapomněli zkontrolovat svůj tiket, na kterém můžou být miliony. V případě výhry totiž dostanete od Sazky email nebo SMS. 

Sázet můžete jak přes internetové stránky Sazky, tak i díky mobilní aplikaci. Ta je dostupná pro operační systémy Android a iOS a stahovat ji můžete zde.

Přečtěte si také