Od prodavače dostal špatný tiket. Díky tomu je bohatší o desítky milionů

Na začátku celého příběhu byl dobrý skutek. Klikař se ten den vydal na čerpací stanici, aby své manželce zkontroluje tlak v pneumatikách jejího auta. Když už tu byl, rozhodl se, že si užije trochu adrenalinu. A to se ukázalo jako doslova milionový nápad, který mu zajistil opravdu královskou finanční sumu.

Přečtěte si také: Ve Sportce vyhrál přes 30 milionů a začíná si plnit sny. Co si koupí?


Výherce pochází z okresu Macomb v americkém státě Michigan, kde už v těchto dnech atakují teploty nulu. Dobrý stav automobilů a hlavně jejich pneumatik je tak opravdu důležitý. Asi právě proto se muž rozhodl, že své ženě zkontroluje a případně také upraví tlak v pneumatikách jejího SUV.
 

Chybějící drobné a omyl prodavače

Z toho důvodu zamířil na nedalekou čerpací stanici. Až na místě zjistil, že v peněžence nemá drobné, a tak se vydal do obchodu, aby si rozměnil. Když se dostal na řadu, všiml si na pultě stíracích losů a prodavači řekl o ten s názvem Šťastná sedmička za 10 dolarů, asi 220 Kč.

Pokladní se pravděpodobně přeslechl, zákazníkovi podal los za 20 dolarů a vrátil mu drobné. „Že jsem omylem dostal dražší los, jsem zjistil hned, jak mi ho prodavač dal do ruky. On mi nabídl, že mi ho vymění za tiket, o který jsem si původně řekl,“ vzpomínal výherce. „Možná to byl šestý smysl, já ale výměnu odmítl. A teď jsem fakt rád, že jsem to udělal,“ smál se sedmapadesátiletý Američan.

Hned poté, co manželce zkontroloval pneumatiky, sedl do auta a začal stírat. Už za pár minut proto věděl, že se stal majitelem hlavní výhry ve výši 2 miliony dolarů, tedy 44,5 milionu korun.
 

Dům se saunou a vířivkou

A jak s výhrou naloží? „To je úplně jasné! S manželkou se už spoustu let chceme přestěhovat do lepšího bydlení. Proto jsme se už začali porozhlížet po volných domech v okolí. A protože tu máme poměrně tuhé zimy, je jasné, že bude muset být součástí také krásná sauna a vyhřívaná bublinková vířivka,“ popsal své plány do budoucnosti výherce a dodal, že zbytek peněz si uloží na horší časy.

Dům se saunou, vířivkou, ale třeba i bazénem, vytápěnou podlahou a obří zimní zahradou. Přesně takový si budete moct pořídit, když vám to dneska večer vyjde ve Sportce - Superjackpot se vyšplhal na úžasných 117,9 milionu korun.

Chcete si své sny začít plnit už za pár dní? Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také