Nevíte, jak vybrat čísla na tiket Eurojackpotu? Zkuste numerologii

Když se podíváme na údaje, které má Sazka k dispozici, sázení náhodného tipu versus svým vlastních čísel je zhruba půl na půl. Pokud nepatříte mezi ty, kteří mají svoje čísla, která sázejí pravidelně, můžete si zkusit sestavit svůj tiket podle numerologie. 

Šťastná čísla kolem vás

V hledání šťastných čísel platí v numerologii jedno základní pravidlo – stejné číslo se vám objevuje na různých místech, v různých podobách, ale stále se opakuje. To jsou čísla, která numerologové považují za specificky šťastná, a věří, že by se za nimi mohlo skrývat bohatství.
 

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů


Jsou to taková pulsující, instantní štěstíčka, dalo by se nadneseně říct. V praxi to tedy znamená, že pokud se vám někde objevuje stále stejné číslo, zpozorněte, bude to zřejmě vaše číselné štístko. Pokud tedy bydlíte v domě s číslem popisným 40 a číslo 40 vám přidělila i úřednice při registraci auta na SPZ, máte to jasné. Dívejte se kolem sebe a nepřehlížejte signály, které vám v loterii ukazují směr.
 

Je to věda

Numerologie má svůj systém pro výpočet šťastných čísel podle data narození a taky podle jména, kam se počítají i přezdívky. Třeba Bill (William Jefferson) Clinton by si šťastné číslo počítal ze jména Bill, nikoliv z celého William Jefferson Clinton, protože pod tímhle jménem se úspěšným nestal.

Z vašeho narození se dá dokonce odvodit, kdy je pro vás nejlepší sázet nebo si koupit los. Podle numerologů jste se nenarodili v daném datu náhodou a vaše osudové datum vás už k lecčemu předurčuje.
 

Šťastná čísla z data narození

Pojďme si takové vzorové datum narození numerologicky propočítat. Řekněme, že jste se narodili 7. 6. 1960.

První vaše šťastné číslo je den narození, v našem modelovém případu je to  7.  Numerologie často redukuje dny s dvěma číslovkami např. 22 na 4 (2 + 2), ale pro případ loterie redukci nepotřebujete, protože nejvyšší možné číslo vám vypadne 31, což se na sázenku pohodlně vejde.

Měsíc narození je další číslo, v našem příkladu červen – číslo 6. A rok narození můžete numerologicky zredukovat 1960 = 1 + 9 + 6 + 0 = 16, popřípadě můžete vygenerovat další číslo 1 + 6 = 7.
 

Jak vytvořit číslo ze jména?

Pro vyplnění tiketu Eurojackpotu je čísel stále málo, tak zkuste využít pro štěstí i vaše jméno a příjmení, popřípadě vaši přezdívku. Princip je jednoduchý, stačí si ho napsat na papír a ke každému písmenu si zaznamenat číslo dle tabulky:

A-J-S = 1, B-K-T = 2, C-L-U = 3, D-M-V = 4, E-N-W = 5, F-O-X = 6, G-P-Y = 7, H-Q-Z = 8, I-R = 9 

JAN ÚTLÝ tedy bude: 1 1 5  3 2 3 7

Čísla vygenerujete celkem tři: jedno podle jména, druhé podle příjmení a třetí za oboje dohromady.

V našem modelu to tedy bude: 1 + 1 + 5 = 7 za jméno Jan. 3 + 2 + 3 + 7 = 15 za příjmení Útlý a 15 + 7 = 22 z celého jména.

A co nám tedy vyšlo: 7, 6 a 16 z data narození a 7, 15 a 22 ze jména. Jak je vidět, sedmička se opakuje, což je dle numerologie predominantní číslo, jakoby se vám něco nad námi opravdu důrazně snažilo ukázat, které číslo zvolit. My každopádně doporučujeme tuhle číselnou řadu obohatit i o vyšší čísla, která máte například kolem sebe, nebo vás provází životem.

Třeba v takovém Eurojackpotu vybíráte čísla až do padesátky, proto se zvlášť soustřeďte na ta vyšší čísla, která vám bude přihrávat štěstěna. A až je budete mít, klikněte na tento odkaz a vyplňte jimi tiket na dnešní večer. Když to vyjde, už dneska před půlnocí můžete být bohatší o 491 milionů korun.

Přečtěte si také