Nejlíp investovaná stokoruna života? Tiket do loterie Šťastné datum přinesl sázejícímu 1 000 000 Kč

Na pondělí, 12. dubna bude jistě ještě dlouho vzpomínat sázející ze Středočeského kraje. tušil, že má zrovna šťastný den, a tak se rozhodl vsadit si. Vybral si hru Štastné datum a vsadil jeden sloupec za stokorunu.

Přečtěte si také: Sportka je král, o miliony se ale hraje i v těchto online hrách od Sazky


Na sázence zaškrtl datum 27. 5. 50, a to se ukázalo jako velmi dobré rozhodnutí. Přesně tato čísla totiž už v pondělí večer vypadla z generátoru náhodných čísel, a to znamenalo jediné: sázející se stal majitelem částky 1 000 000 Kč!
 

Sazka letos vytvořila 64 milionářů

Když si výherce kontroloval svůj tiket, musel zažít pořádný šok, který po pár chvílích určitě vystřídal pocit radosti z výhry. Připojil se tak k dalším 64 výhercům, kteří v letošní roce trefili víc než milion korun a rozdělili si víc než 516 milionů.

Data narození, různá výročí, ale třeba také den, kdy člověk poprvé vstoupil na měsíc nebo kdy se na scéně poprvé objevil Hurvínek. Zaškrtávat na tiketech do loterie oblíbená data je zvykem nejednoho z nás. Co ale dělat v případě, že se kupříkladu váš syn narodil už v roce 1982 a třeba v takové Sportce se sází jen na čísla od jedné do devětačtyřiceti? Vaší odpovědí je Šťastné datum, tedy loterie, která vás může proměnit v milionáře.
 

Šťastné datum: dobrá výherní pravděpodobnost

Důvodů, proč si vsadit Šťastné datum, je celá řada. Kromě krásných sázenek, kde si můžete vybrat z motivu horoskopu nebo orloje, je to hlavně dobrá výherní pravděpodobnost, díky které si Šťastné datum našlo své pevné místo mezi loteriemi. Tato loterie se také losuje každý den večer, a tak na čísla, která vypadnou z generátoru náhodných čísel, nikdy dlouho nečekáte. Každý den navíc máte šanci vyhrát 1 000 000 Kč.

Další výhodou je pak skutečně jednoduché vyplnění tiketu. Oproti jiným loteriím se nemusíte zabývat složitým vyplňováním sloupečků, které jsou pro nejednoho z nás často matoucí. U Šťastného data jednoduše zvolíte den, měsíc a poslední dvojčíslí roku a je hotovo.
 

Začněte si díky Šťastnému datu plnit sny i vy

Chtěli byste si díky Šťastnému datu také začít plnit sny? O tom, co si pořídíte, můžete začít přemýšlet už za pár hodin po slosování dnes večer.

Své datum můžete proměnit ve šťastné vsazením online tiketu na tomto odkazu.

Držíme palce!

Přečtěte si také