Nejdřív přišlo zvláštní tušení, chvíli nato výhra 100 000 Kč z Kola štěstí

Baví ho hlavně Sportka a sem tam si vsadí i další naše loterie. I proto, že už v minulosti vyhrál krásné částky. Tu nejvyšší ale před časem získal od Sazka Klubu. Kolo štěstí ho opravdu potěšilo hlavní výhrou měsíce v podobě částky 100 000 Kč.

Přečtěte si také: Štěstěna jí přála vrchovatě! Paní Hanka si na Kole štěstí vytočila novou Škodu Fabia


Když za námi výherce dorazil do Sazky, doslova zářil radostí. A my jsme si s tímto sympaťákem užili krásné povídání. Při něm nám prozradil, že hraje nejradši Sportku, kde před nějakou dobou vyhrál okolo 30 000 Kč.
 

Rád by se proměnil na rentiéra

Stálicí je rovněž Šťastných 10 a v poslední době si zahraje také Extra Rentu. „Kdo by nechtěl vyhrát měsíční rentu 100 000 Kč na 20 let, že ano,“ řekl nám se smíchem. Rentu sice zatím netrefil, stotisícovou výhru má už ale na účtě.

Vděčí za ni Sazka Klubu a také skutečnosti, že svoji kartu používá pravidelně. Výhře podle jeho slov předcházelo tušení. „Vlastně nejsem nijak pověrčivý, před losováním jsem ale měl takový zvláštní pocit. I když na stránky Sazka Klubu skoro nechodím, tentokrát jsem se podíval, kdy se losuje. A vidíte, tušení bylo správné,“ prozradil nám spokojeně.

Jak s penězi naloží, už má muž také rozhodnuto - vyrazí na krásnou, dlouhou dovolenou. A my mu přejeme, ať si ji užije plnými doušky.
 

Sazka Klub: svět odměn a výher

Rádi byste také často vyhrávali? Není nic jednoduššího, než pravidelně používat svoji Sazka kartu. Pokaždé, když vyrazíte pro nějaký ten tiket nebo los, vám druhý den dorazí SMS s linkem na hru Kolo štěstí.
 

Prohlédněte si všechny výhody Sazka Klubu


Ve hře jsou tisíce drobných výher v řádech desetikorun a stokorun, kterých si členové klubu vytočí každý měsíc za miliony. A které si lze buď při příští návštěvě obchodu vybrat, anebo je použít na nějaký ten produkt od Sazky.
 

Zahrajte si o novou Škodu Fabia!

Ještě lepší zpráva ale nastává v případě, že okamžitou výhru na Kole štěstí nezískáte. Díky tomu jste totiž zařazeni do hlavní měsíční hry, nyní v podobě zbrusu nové Škody Fabia! Zároveň platí, že počet pomyslných vstupenek do slosování o hlavní výhru není nijak omezen, čím víc tedy budete svoji Sazka kartu používat, tím větší máte šanci hlavní výhru získat.

Ještě jste do Sazka Klubu nevstoupili? Sjednat nápravu můžete na kterémkoliv s tisíců prodejních míst v celé republice, jako jsou trafiky, pošty nebo čerpací stanice. Klikněte si pro to nejbližší na interaktivní mapu na tomto odkazu.

Přečtěte si také