Náhodný tip ve Sportce přihrál třicátníkovi přes 20 milionů. Za výhru bude rozmazlovat syna

Mladý muž si chtěl páteční pracovní den trošku zpříjemnit, a tak si během dopoledních pochůzek skočil do tabáku pro malou svačinku a oblíbený časopis. Usmívající se prodavačka mu tehdy nabídla, jestli nechce trochu poškádlit štěstěnu. A protože si občas rád vsadí, po chvilce váhání souhlasil.

Přečtěte si také: Gratulujeme! Sázející z Prahy trefil ve Sportce 94 milionů!


Čísla i Šanci mu vybral terminál a muž se s tiketem za 220 korun v kapse vrátil k pracovním povinnostem. Ještě tentýž večer si sázenku zkontroloval a při pohledu na výsledek nemohl uvěřit vlastním očím. Na displeji totiž uviděl částku 20 624 574 Kč.
 

Nejdřív šok, poté úleva

„Poprvé jsem si vsadil zhruba před pěti lety. A i když už jsem párkrát vyhrál, něco podobného jsem rozhodně nečekal. Doteď mi to přijde neskutečné a pořád jsem tak trochu v šoku,“ popsal nám své pocity při návštěvě budovy Sazky. Čísla si tehdy musel několikrát zkontrolovat, aby svému štěstí začal věřit.

Po několika kolech ověřování se konečně dostavila úleva a pocit klidu. Výherce teď totiž díky Sportce nebude muset řešit své finanční zabezpečení. Protože se ale muž snaží hledat radost jinde než v materiálních věcech a penězích, neměla výhra na jeho celkový pocit štěstí příliš velký vliv.
 

Budoucnost ukáže

Možná právě proto šťastlivec neplánuje žádné velké změny. Zůstane ve své současné práci a nechystá se prý ani stěhovat do lepšího. „Ještě nevím, co si za peníze koupím. Něco určitě pořídím synovi a nějakou částku si nejspíš dám stranou, ale momentálně žádné konkrétní plány nemám,“ prozradil nový loterní milionář

Největší změna podle něj nastane hlavně v přístupu okolí. Muž se docela bojí, jak lidé zareagují, a je nervózní z toho, že se o něj nejspíš začnou více zajímat. Proto o výhře doposud nikomu neřekl a pečlivě zvažuje, komu se s ní svěřit.
 

Dejte šanci náhodě i vy!

Na závěr nám muž prozradil, že sázet určitě nepřestane, i když si teď možná dá na chvíli pauzu. „Jsem hrozně vděčný za to, že jsem vyhrál. Mám radost, že se na mě štěstěna usmála a raději ji nechci nějak moc pokoušet. V budoucnu si ale určitě vsadím znovu,“ rozloučil se s námi v milionářské místnosti s úsměvem.

Chtěli byste se také stát majiteli desítek milionů? Povést se vám to může už dneska večer ve Sportce. Tiket si zajistíte na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také