Na výchovu dvou dětí zůstala sama. Díky Sportce je z rozvedené maminky loterní milionářka

Když se vdávala, myslela si, že našla lásku na celý život. Pak ale přišly každodenní povinnosti a starosti a najednou bylo všechno jinak. Po rozvodu zůstala sama, kvůli svým dvěma dětem ale věděla, že musí jít dál, lehké to ale nebylo ani v nejmenším. Teď už mladá žena ví, že si může oddechnout - díky Sportce je bohatší o 1 000 050 Kč.

Přečtěte si také: Životní klika! Díky Sportce se stal milionářem ještě před třicítkou


Jak nám Češka při návštěvě Sazky prozradila, sázet začala teprve nedávno. „Je to zhruba tři roky a rozhodně bych se nezařadila mezi vášnivé hráče. Vsadím si pouze příležitostně,“ konstatovala výherkyně.
 

Život jí změnil tiket z trafiky

Pro tiket, který jí změnil život, se zastavila v oblíbené trafice, kam šla svým dětem koupit časopisy. A už v obchodě si říkala, že by to tentokrát mohlo vyjít. Právě proto se o tiket bála, takže si ho pečlivě schovala. „Mám tajnou schovávačku v šuplíku na spodní prádlo. Říkám si, že tam by zloději asi nehledali,“ smála se třicátnice.

Když konečně přišlo ono slosování, byla pořádně napnutá. Krátce nato vyndala svůj mobilní telefon, aby si vsazená čísla přes aplikaci Sazky zkontrolovala. „Doteď jsem vyhrála maximálně pár stokorun, takže mě částka, kterou jsem uviděla na displeji, naprosto šokovala,“ řekla maminka a dodala, že si tiket skenovala stále znovu a znovu.
 

Stahujte zdarma mobilní aplikaci Sazky


O tom, že se z ní stala loterní milionářka, řekla zatím jen jednomu kamarádovi. Že by díky výhře zpychla, se ale nebojí. Peníze totiž zamíří tam, kde to rozvedená žena se dvěma malými dětmi nejvíc potřebuje.
 

Výhra zaplatí rekonstrukci

Protože je zrovna uprostřed rekonstrukce bytu, část výhry půjde na splátku úvěru, který si coby samoživitelka musela vzít. Další část pak investuje do dokončení úprav domova.

„Jestli něco zbyde, začnu svým dětem plnit jejich přání, na které předtím nezbývaly peníze,“ už se nemůže dočkat sympatická výherkyně. „Dřív jsem musela obracet každou korunu, to se ale teď díky Sportce změnilo,“ řekla nám mladá žena.

„Pro někoho by možná milion korun zase tolik neznamenal, nám se ale díky výhře obrátil život naruby. Naše finanční situace se výrazně zlepšila, a tak teď můžu spát mnohem klidněji,“ dodala klikařka na závěr.
 

Vyhrajte dnes 102,2 milionu

Díky společnosti Sazka se v Česku každý týden rodí hned několik nových milionářů. Největší podíl na tom má Sportka, kde moderátoři nové majitele částky s aspoň šesti nulami oznamují téměř v každém slosování. A skvělá zpráva je, že se Superjackpot právě přehoupl přes magickou hranici 100 milionů.

Jestli byste ani vy nepohrdli výhrou rovných 102,2 milionu korun, stačí si vsadit na dnešní slosování na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také