Na Karvinsku se slaví: Sportka přinesla mladé rodině 23 milionů

Superjackpot Sportky padá v posledních měsících opravdu často. A když ho někdo trefí, je to pokaždé Moravan. Výjimkou není ani trefa hlavní ceny z 2. prosince. I tentokrát víc než 23 milionů putuje na Moravu, konkrétně na Karvinsko.
 

Přečtěte si také: Do obchodu jel pro psí pamlsky, odvezl si tiket s výhrou 226 milionů 

Už jste si někdy představovali, jaké by to bylo trefit hlavní výhru ve Sportce a být najednou bohatší o desítky milionů? My víme, že ano a že vás také určitě napadlo, jak by tak velká výhra změnila váš život.
 

23 milionů ji nezmění

Mladá maminka dvou dětí, která na počátku prosince vyhrála 23 milionů korun, si je jistá, že ji tolik peněz nezmění. 

„Někdo by si možná řekl, že skončí v práci a začne si užívat. Já ale nic takového neplánuji,” říká rázně výherkyně. „A nemyslím si ani, že by mi 23 milionů mohlo změnit povahu.”

Část peněz z výhry plánuje rodina použít na pořádnou dovolenou. Kam vyrazí, ale zatím rozmyšleno nemají. 

„Všechny varianty jsou zatím otevřené, takže se klidně může stát, že pojedeme na pár týdnů za teplem, stejně jako že si budeme užívat třeba v Alpách,” přemýšlí nahlas máma od dvou dětí.
 

Výherní tiket koupila v tabáku

Zástupcům společnosti Sazka, kteří jí předávali výhru, také popsala své sázkařské zvyky. Žena z Karvinska žádným vášnivým hráčem není, číselné hry ji ale baví. „Poprvé jsem si vsadila asi před patnácti lety a tiket si koupím tak jednou za čtrnáct dní,” říká výherkyně.

Pro sázenku, která jí i její rodině změnila život, si došla do tabáku. Když pak zjistila, že vyhrála, jako první radostnou novinu sdělila manželovi. 

„Díky Sportce jsem teď mnohem spokojenější, protože vím, že se nám výrazně zlepšila finanční situace,” prozradila Moravanka.

A na závěr dodala, že si celou výhru rozhodně nenechá jen pro sebe. Už teď vybírá charitativní organizace, kterým část peněz věnuje.

Chcete mít také příjemné starosti, jak naložíte s pořádnou výhrou? Potom byste si měli vsadit, zvlášť když to jde udělat jednoduše na pár kliknutí přes internet. Svoji sázenku získáte na tomto odkazu.

Autor fotografie: Mike Sheid, Unsplash

Přečtěte si také