Na chvilku se mi zastavilo srdce, řekla výherkyně skoro 13 milionů

Výhra v přepočtu 13 milionů korun padla v evropské loterii EuroMillions, Žena, která ji získala, zástupcům loterní společnosti prozradila, že od té doby, co zjistila, že tahle krásná částka teď náleží její rodině, chodí jako na obláčku.

Přečtěte si také: Tiket Sportky střežil jako oko v hlavě. Po slosování byl Čech bohatší o skoro 24 milionů


Loterní milionářka, která žije ve městečku Moate asi sto kilometrů od Dublinu, si pro výhru také se zbývajícími členy rodiny dojela. Když si přebírala šek, prozradila, co předcházelo zjištění, že se tentokrát usmála štěstěna právě na její rodinu.
 

O výhře si přečetla na Facebooku

„Ráno po slosování jsem na Facebooku viděla zprávu, že peníze vyhrál někdo, kdo si tiket koupil tady v okolí,” prohlásila Irka. „V tu chvíli se mi na chvilku zastavilo srdce, protože jsem věděla, že je šance, že má výherní tiket v peněžence, opravdu velká.”

Při popisu následujících momentů už se žena usmívala. „Šla jsem za mámou a říkala jí, že jsme to určitě my, kdo vyhrál, ona se mi ale nejdřív smála. Pak jsme ale několik hodin seděly potichu doma a bály se zkontrolovat tiket,” prohlásila výherkyně.
 

Výhru oslaví s rodinou na dovolené

„Ta chvíle, kdy jsme se konečně odhodlaly naskenovat sázenku do aplikace, byla doslova magická. Nemluvě o tom, co nastalo, když jsme zjistily, že jsme skutečně vyhrály,” řekla žena.

Irka dále prozradila, že loterii sází spolu s dalšími členy rodiny už asi deset let. A protože si jednotliví členové peníze rozdělí rovným dílem, rozhodli se, že si jejich část užijí na společné dovolené.
 

Vyhrajte miliony v loterii i vy

„Jak s penězi naložíme, jsme se zatím nerozhodli. Právě proto jsme si řekli, že si necháme trochu víc času na rozmyšlenou, který strávíme na nějaké sluncem zalité dovolené,” rozloučila se se zástupci loterie členka rodiny, která si už za pár dní začne užívat 13 milionů korun.

O víc než sto milionů se v současnosti hraje i s českou loterní královnou Sportkou. Nepropásněte svoji šanci, abyste i vy mohli mít tak příjemné starosti, jak miliony z loterie utratit, a klikněte si pro svůj online tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také