Na cestu kolem světa v nejdražším karavanu na světě
Mobilní dům dostal exotické jméno eleMMent Palazzo, prodává se v Dubaji a díky své zlaté barvě je středem pozornosti úplně všude, kde se objeví. Noví majitelé se mohou těšit na skutečný luxus i celou řadu technických vymožeností.

Čtěte také: Za 22 milionů z Eurojackpotu si Moravan postaví dům snů
 

V prostorném karavanu je obří ložnice se čtyřicetipalcovou televizí, krb a fantastická střešní terasa. Pravé kouzlo vozu ale objevíte až po stisknutí speciálního tlačítka. Pak se totiž prostor o velikosti asi dvanáct metrů čtverečních změní na boháčský salónek.
 

karavan_01.jpg


K dispozici je v něm koktejlový bar, vyhřívané podlahy, klimatizace i extravagantní osvětlení z mramoru. Zajímavostí je i to, že po celodenní jízdě třeba přes poušť se mobilní dům umí sám vyčistit.

Karavan byl speciálně navržený pro šejky z Blízkého východu, kteří jsou díky těžbě ropy pohádkově bohatí.
 

karavan_02-(1).jpg


Podle společnosti Marchi Mobile, která za dechberoucím mobilním domem stojí, je určený pro vytížené podnikatele i movité rodiny, co rády cestují. Vhodný je ale také pro hvězdy showbusinessu, které kvůli koncertům nebo natáčení tráví mimo domov dlouhé měsíce.

Výrobci karavanu, který je kromě zlaté dostupný i v bílé barvě, mysleli i na bezpečnost pasažérů. Díky kamerám, které natáčí video v reálném čase, se můžou cestovatelé z pohodlí křesla uvnitř kdykoliv podívat, co se děje kolem vozu.
 

karavan_03.jpg


V koupelně nechybí sprcha, co umí napodobit kapky deště.

Součástí obytné zóny je zabudovaná kuchyň s mrazákem, myčkou a troubou. Pro požitkářské zážitky je tu i špičkový kávovar nebo výrobník ledu, když se na cestách chcete osvěžit právě připraveným koktejlem.

Ve výbavě karavanu najdete i gril, osmdesátilitrovou lednici z nerezové oceli a čtyřicetipalcovou televizi. Pro dokonalé filmové, sportovní nebo hudební zážitky je prostor ozvučen nejnovější hi-fi technikou.
 

karavan_04.jpg


Jak už jsme psali, cenovka luxusního mobilního domu je také obří – vůz vyjde na asi 57,5 milionu korun. S výhrou v Eurojackpotu, kde se každý týden hraje o stovky milionů korun, bude ale jeho pořízení hračka. Zvlášť když můžete mít svoji sázenku už za pár kliknutí – Eurojackpot si totiž vsadíte i online zde! Přejeme vám hodně štěstí!

Přečtěte si také