Muž z Plzeňska vyhrál ve Sportce téměř 35 milionů korun! Co si za peníze pořídí?

Šedesátník z Plzeňského kraje nesází nijak pravidelně. První tiket si koupil před třiceti lety a od té doby si pro něj zajde vždy, když má chuť trochu poškádlit štěstěnu. Přesně to se mu přihodilo i při jedné z nedávných cest do trafiky. Domů si kromě oblíbeného časopisu odnesl také plný tiket včetně Šance, který mu jen o pár hodin později nadělil 34 858 693 Kč.

Přečtěte si také: „Přál bych to každému!“ tvrdí výherce, který si v Eurojackpotu přišel na 13 milionů


„Jakmile jsem výherní částku uviděl, zrychlil se mi tep, roztřásly se mi ruce a nemohl jsem se pořádně nadechnout,“ prozradil nám výherce během své návštěvě budovy Sazky, kam si přišel pro výhru.
 

„Hrozně jsem se o tiket bál!“

Po prvotním šoku se dostavily pochybnosti. Výherce se sám sebe ptal, jestli vůbec může mít až takové štěstí, a neustále vylosovaná čísla porovnával s těmi na tiketu. Prý mu to tehdy pořádně nedocházelo a myslel si, že jde jen o sen, ze kterého se ráno probudí a všechno bude zase při starém.

Po neklidném spánku si vše pro jistotu ještě jednou ověřil. A jakmile si výhru konečně připustil, dostal strach, že se s tiketem něco stane. „Bál jsem se, že ho ztratím, něčím ho poliju nebo tiket omylem vyhodím. Tak jsem ho radši schoval mezi těstoviny. Řekl jsem si, že tam by ho nevzal ani potenciální zloděj,“ smál se při vyprávění.
 

Díky výhře nové bydlení

Strach samozřejmě nebyl to jediné, co výherce cítil. „Neskutečně se mi ulevilo. Nebyli jsme sice v žádné finanční tísni, ale takováhle částka dá člověku jistotu na spoustu let dopředu,“ vysvětlil.

O radostnou novinku se zatím podělil pouze se svou partnerkou. Už dlouho prý snili o tom, že se přestěhují do lepšího, a teď díky Sportce přišla ta pravá chvíle. Kromě domova ale jiné změny neplánuje. Především pak nechce měnit to, jaký je.
 

„Určitě si znovu vsadím!“

Výherce si je také jistý tím, že i v budoucnu sázet nepřestane. Na otázku, co by udělal z další podobnou sumou, odpověděl, že zatím neví. Vzápětí však s úsměvem dodal, že by určitě něco vymyslel.

Chcete si také splnit sny? Když vám to dneska večer vyjde ve Sportce, i vy se můžete stát majiteli desítek milionů. Zajistěte si vstupenku do slosování na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také