Mladý tatínek trefil v Eurojackpotu přes 5 milionů

Sen o finanční jistotě se splnil muži z jižní Moravy. Mladý tatínek jednoho potomka si došel na poštu pro plný tiket, a protože pospíchal, spolehl se na náhodný tip. A tato kombinace mu přihrála fantastických 5 022 069 Kč.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliardy


„Nesázím dlouho a nesázím ani pravidelně,” prozradil nám muž, když zavítal do budovy Sazky, aby se dohodl na všech detailech ohledně převzetí peněz. „Tiket si kupuji zhruba dvakrát do měsíce a už jednou jsem vyhrál moc hezké peníze, asi 22 tisíc korun.”
 

Bál se, že tiket ztratí

Výherce dále přiznal, že je vždy po koupi tiketu nervózní, že by ho mohl ztratit, a tak své sázenky pravidelně schovává. „Mým tajným úkrytem je skříň, ale když o tom tak přemýšlím, tak tím, že jsem vám ho prozradil, si asi budu muset najít nějakou jinou schovávačku,” smál se šťastlivec.

O tom, že vyhrál, se dozvěděl hned o víkendu, který po slosování následoval. „Od té doby, co jsem si stáhl aplikaci Sazky, už tikety ani jinak nekontroluji. Je to pohodlné a to, jestli jste vyhráli, se dozvíte za pár sekund,” dává výherce tip na snadnou kontrolu sázenek.
 

Stáhněte si zdarma aplikaci Sazky


Jak ale dále prozradil, když v osudný den na displeji svého telefonu viděl, že právě vyhrál víc než 5 milionů, málem prý spadl ze židle. „Vím, že to říkají asi všichni výherci, ale já jsem té částce nechtěl vůbec uvěřit a nutil jsem svoji partnerku, aby po mně čísla asi desetkrát zkontrolovala,” popisuje muž.
 

Jako první zavolali blízkým

Když konečně uvěřili, že se z nich právě stali loterní milionáři, zavolali radostnou zprávu svým blízkým. A následně prožili krásný zbytek víkendu, kdy si společně rozmýšleli, co si za peníze pořídí.

„Jako první jsme se oba shodli na novém bydlení, které si zařídíme přesně podle našich představ. A pak si pořídíme jeden dárek, který jsem si vybral já, a jeden, který si vybrala partnerka,” vypočítává výherce. „Já už dlouho sním o novém autě a moje žena o luxusní dovolené, kterou bychom si spolu užili a pořádně si odpočinuli. Volba padla na Tunisko, kam se už teď těšíme.”
 

Se sázením skončit neplánuje

Na závěr nám klikař z Jihomoravského kraje prozradil, že ani po pětimilionové výhře rozhodně sázet nepřestane. Co víc - že si pro svůj další tiket Eurojackpotu zajde rovnou do obchodu, který je v budově Sazky. Pak se rozloučil a zamířil za svojí rodinou.

Vyhrát 5 milionů korun je jistě splněným snem, co byste ale řekli na to, kdybyste vyhráli 2,302 miliardy? Přesně takovou částku můžete získat v Eurojackpotu už dneska večer. Nechce se vám ven pro tiket? Klikněte si pro něj na tento odkaz.

Autor fotografie: Japheth Mast, Unsplash.

Přečtěte si také