Mladá sázkařka si díky Sportce pořídí vlastní bydlení

Štěstěna je taková vrtkavá dáma, o tom nemůže být pochyb. Někdo sází roky a vyhraje pár tisícovek, někdo jiný si vsadí párkrát a už má na kontě miliony. Přesně to je případ mladé sázkařky, která si díky vyhraným dvěma milionům ze Sportky pořídí své vůbec první bydlení.

Přečtěte si také: Sportka splní sen mladé rodiny o dovolené v USA 

„Poprvé jsem si vsadila před pár měsíci a doteď jsem nejvíc vyhrála asi stovku,” komentuje své až neuvěřitelné štěstí mladá žena, která teprve nedávno překročila dvacítku.
 

Hráčku zlákal Milionový déšť

Společnosti Sazka, která jí předávala výhru, se také svěřila, že hraje jen příležitostně. Doplňkovka Milionový déšť, která při každém slosování rozdává pěti hráčům po dvou milionech korun, ji ale zlákala. 

A tak si na benzínce, kde se zastavila, aby doplnila palivo a sehnala si malé občerstvení, k nákupu přidala i plný tiket Sportky včetně doplňkovky Šance. „Vzpomínám si, že byl i hodně zajímavý jackpot, takže jsem důvody vsadit si měla hned dva,” prozrazuje výherkyně.

Tah jejího života se jí povedl v neděli, 19. srpna. Právě tehdy bylo vylosováno číslo jejího tiketu, a to jí zajistilo překrásnou výhru.
 

Rodina jí zpočátku nevěřila, že vyhrála

„Hned jsem volala rodině, abych se jim pochlubila, a nikdo mi ze začátku nechtěl věřit,” směje se nová loterijní milionářka. Ostatním lidem ale o své výhře neřekla a ani to neplánuje, protože se trochu obává, jak by lidé reagovali a jestli by jí výhru i přáli.

Co je ale jisté, je skutečnost, že výhra poputuje do nového bydlení, které si mladá žena pořídí. „Vlastní bydlení je skvělá investice do života, o které jsem si jistá, že se mi mnohonásobně vrátí,” říká hráčka. 

„Už nějakou dobu jsem se chtěla osamostatnit a přemýšlela jsem i o hypotéce, kterou bych si vzala, ale stále mě odrazovala výše splátek. Teď se mi situace krásně vyřešila a je to jenom díky Sportce,” konstatuje s rozzářenýma očima žena.
 

Milionový déšť bude padat už jen do 7. října

Doplňková hra Milionový déšť stále běží, a to až do neděle 7. října. Pro svoji šanci vyhrát dva miliony korun byste si tedy měli pospíšit. Vedle trafik, přepážek na poštách nebo obchodů si svůj tiket můžete také obstarat online na tomto odkazu

A pokud nyní dokončíte registraci, dá vám Sazka jako bonus 220 korun, takže třeba plný tiket Sportky se Šancí můžete mít zdarma.

Úvodní fotografie je jen ilustrativní a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: bruce mars, Pexels.

Přečtěte si také