Mladá maminka si setřela 4 miliony. Za peníze pořídí svým dětem nový dům

Kanaďanka Sarah-Lynn Pearse z města Elliot Lake v Ontariu vyhrála hlavní cenu na tamním stíracím losu Luxusní křížovka. To, že trefila 250 tisíc dolarů (asi 4,2 milionu korun) zjistila doma při večeři, na kterou pozvala své přátele.

Přečtěte si také: Český sázející si na losu setřel 11 milionů. Díky stotisícové rentě procestuje svět


„Když jsem kamarádům nadšeně říkala, že jsem vyhrála hlavní cenu, začali skákat do vzduchu. Ale potichu, aby nevzbudili mimino,“ usmívala se Sarah-Lynn. Ta pracuje jako opatrovnice a kromě zaměstnání věnuje veškerý volný čas svým dvěma dětem.
 

Nový dům i dárky kamarádům

Právě pro ně plánuje koupit nový dům a už se těší, že tu budou obě mít svůj pokojíček. Část peněz chce rozdat svým přátelům i dalším lidem, kteří jí dlouhodobě pomáhají.

„Z výhry se pořád nemůžu vzpamatovat,“ říká výherkyně. „Jedno je ale jisté, a to je fakt, že jde o částku, která mně i mé rodině určitě změní život.“
 

Vánoční Zlatá rybka naděluje 8 milionů

Chcete také získat život měnící částku? Pak pro vás máme jeden tip, kterým je oblíbený stírací los Vánoční Zlatá rybka. Ta totiž nenaděluje jen 4 miliony, hlavní výhrou je královských 8 milionů korun.

V hracím poli ale můžete objevit také vozy Škoda Kodiaq, Octavia nebo Scala či poukazy na dovolenou v hodnotě 150 tisíc korun. A protože vyhrává neuvěřitelných 99,9 % losů, že se usměje štěstí i na vás, je prakticky jistota.

Vánoční Zlatou rybku, ale i další stírací losy od Sazky seženete ve víc než sedmi tisícovkách prodejních míst s terminálem Sazky. Klikněte si pro to nejbližší na interaktivní mapu na tomto odkazu.

Přečtěte si také