Melania, Kris Jenner nebo Nadal. Jak slaví Vánoce světové celebrity? (II. díl)

Stromeček musí být obrovský a luxusně ozdobený, jmelí zavěšené nad každým vstupem, girlandy rozhozené na všech prázdných místech a okenní rámy polepené barevnými světýlky. 

Přečtěte si také: Céline, Kylie nebo Ed. Jak slaví Vánoce světové celebrity? (I. díl)


Jestli jste už vyčerpali všechny nápady na výzdobu, co se mrknout, jak to zmákly slavné hollywoodské hvězdy? 
 

Kris Jenner Kardashian


Americká producentka, herečka a podnikatelka, která se proslavila zejména v reality show Držte krok s Kardashianovými, vyzdobila svůj dům svátečními dekoracemi, které navrhl její přítel, florista Jeff Leatham.

Jeho koncepce zahrnovala ozdoby v životní velikosti, obrovský vánoční strom ověšený bílými světýlky a nadrozměrné sladkosti jako bonbony a pruhovaná lízátka. Dominantou vánoční výzdoby byla jednoznačně socha ledního medvěda, která se vyjímala u vánočního stromku.
 

Rafael Nadal

Také španělský profesionální tenista se na sociálních sítích pochlubil svým vánočním stromkem. Na rozdíl od jiných celebrit však nehýří všemožnými barvami, je střídmý, zato se však na fotce pochlubil jedním ze svých pohárů. Taky proč ne – vždyť je to jeden z nejlepších tenistů světové historie.
 

Steve Harvey


Socha ledního medvěda v obýváku nedala zřejmě celebritám spát. Líbila se i americkému televiznímu moderátorovi a hlasateli Stevu Harveymu, který si domů pořídil podobnou výzdobu. Namísto medvěda však zvolil tučňáka v modré barvě.
 

Melania Trump


Americké Vánoce jsou rozhodně ty nejzdobnější a výjimku netvoří ani výzdoba v Bílém domě. Na vánoční svátky se tam náležitě připravují a už na konci listopadu jej zaplňují dekorace, a hlavně velké množství stromků.

Melania Trump oproti minulé prezidentské manželce volila modernější dekorace a loni do Bílého domu nechala nastěhovat vánoční stromky ověnčené tisíci žárovičkami. Celkem se jich tam vešlo 53 s řetězy dlouhými 5,5 kilometru.

Výzdobu doplnilo 73 věnců a také jeden velký perníkový domeček zobrazující Bílý dům. Ten vážil slušných 160 kilo. Celkový počet vánočních dekorací činil 12 tisíc kusů.

Přemýšlíte o tom, že byste si svůj dům nebo byt taky trochu vyzdobili třeba na silvestrovskou oslavu? Potom pro vás máme dobrou zprávu - už zítra můžete ve Sportce trefit desítky milionů.

Jen nezapomeňte, že k dosažení opravdu pohádkových výher v podobě Superjackpotu je třeba podat plný tiket včetně Šance. Klikněte si pro něj jednoduše online na tento odkaz.

Autoři fotografií: Archiv fotografií IIP z Washingtonu (Wikipedia.com), Twitter Kris Jenner, Twitter Steva Harveyho.

Přečtěte si také