Máte „suchý” leden? Zabavte se stíráním eLosů a vyhrajte až 6 milionů

Jestli jste si po bujarém Silvestru dali předsevzetí, že v novém roce omezíte alkohol, určitě hledáte jiné způsoby, jak se odreagovat. Vyzkoušejte eLosy, relativní novinku ze stáje Sazky. Přímo na displeji vašeho počítače, tabletu nebo chytrého telefonu si můžete vybrat z dvou desítek různých online losů. 

Přečtěte si také: Poprvé si zahrála online, už za 15 minut byla bohatší o 400 tisíc

Na internetu najdete jak osvědčené stálice, pro které si nejčastěji chodíte do trafiky, tak i speciální nové eLosy. A vyhrává se tu také královsky: setřít si můžete až 6 milionů. My doporučujeme těchto pět tiketů.
 

Zlatá muška

Cena: 5 Kč
Hlavní výhra: 50 000 Kč

Žhavou novinkou na poli eLosů je Zlatá muška. Ta je symbolem štěstí, který vám už za pět kaček může přinést hned 50 tisíc korun. Stírání devíti herních polí koření desáté pole se zlatou muškou.

Pokud pod online fólií najdete tři stejné částky, tak tyto peníze vyhráváte. Zlatá muška vlevo vám ale může výhru navíc vynásobit až desetkrát.
 

Super rentiér

Cena: 100 Kč
Hlavní výhra: 6 000 000 Kč

Jeden z nejoblíbenějších papírových losů je i na internetu. S online Super rentiérem si můžete užít bezstarostných pět let s měsíční rentou 100 tisíc korun, dohromady tedy získáte hned 6 milionů.

Herní princip je pak stejný jako u klasického tiketu z trafiky. Nejprve stíráte pět výherních čísel a následně i pole s dvaceti vašimi čísly.

Pokud se některé výherní a vaše číslo shoduje, náleží vám částka, která je uvedena pod ním. A když pod virtuální fólií najdete třikrát symbol „R”, pětileté prázdniny vám právě začaly!
 

eCash 30

Cena: 30 Kč
Hlavní výhra: 1 050 000 Kč

Skvělý způsob, jak se už za třicet kaček stát milionářem, je eLos eCash 30. Na každém tiketu je hned patnáct šancí na výhru, a když pod setření najdete i symbol měšce, naditého zlaťáky, vyhráváte všechny částky, které jsou na herním poli uvedené. Ty můžou dosáhnout až na částku jeden milion a padesát tisíc k tomu.
 

Černé perly 40

Cena: 40 Kč
Hlavní výhra: 1 000 000 Kč

Ani Černé perly nesmí na displeji vašeho telefonu chybět. Ponořte se pro luxusní šperk a vyhrajte až jeden milion korun. A jestli po setření objevíte vzácnou černou perlu, přinese vám zdvojnásobení částky, uvedené pod ní.
 

Velký třesk

Cena: 100 Kč
Hlavní výhra: 4 000 0000 Kč

Jestli byste už za pár chvil chtěli mít na účtě hned 4 miliony korun, vyzkoušejte Velký třesk. eLos kombinuje výherní čísla s dvaceti vašimi čísly a na pikantnosti stírání přidávají bonusové symboly.

Pokud se vám v herním poli objeví bonusový drahokam, vyhráváte všechny částky v uvedeném řádku nebo sloupci. Symbol 2x pak násobí částku, která je pod ním uvedená.

Chcete se stát milionářem nebo milionářkou z pohodlí svého gauče? Klikněte si pro svoji šanci vyhrát s eLosy na tomto odkazu.

Přečtěte si také