Madonna nebo Woody Allen. 3 celebrity, které milují loterie

Když se jackpot vyšplhá do astronomických rozměrů, hrají skoro všichni. Pak jsou ale takoví, kteří hrají prostě proto, že milují pokoušet štěstěnu. I proto hráče najdeme i mezi těmi, na které se normálně díváme na obrazovkách nebo je posloucháme v rádiu. Tady jsou tři celebrity, které se chlubí svojí láskou k loteriím.

Zlaté srdce Hugh Jackmana


Deadpool, Wolverine, Bídníci nebo X-Men. To je jen hrstka filmů, ve kterých se ukázal herec Hugh Jackman. Kromě toho, že září na plátnech kin i divadelních prknech, je Hugh rovněž milovníkem stíracích losů.
 

Přečtěte si také: Milionová výhra z 2. pořadí Sportky opraví rodinný domek


Vyšlo to najevo poté, co tohoto australského herce vybrali do vůbec první hlavní role v americkém filmu. Jak Hugh prozradil, má prý problém pamatovat si jména, a když si po dvou měsících natáčení uvědomil, že nedokáže zavolat na polovinu členů štábu, řekl si, že s tím něco musí udělat. A tak šel a koupil pro každého z nich jeden stírací los.

Losová tradice pokračovala ještě v roce 2011, když Jackman natáčel snímek Ocelová pěst. Tehdy prý znovu kupoval los pro každého člena planety, a to dokonce každý týden. A protože se jedná o jednoho z nejlepších herců planety, i velikost štábu tomu odpovídala: každý týden musel nakoupit celých pět stovek tiketů.
 

Loterní milionářka Madonna


Jestli je někdo mezi slavnými, bohatými a úspěšnými loterním králem (tedy v tomto případě královnou), pak je to určitě vlastním jménem Madonna Louise Ciccone. I když má díky vydávání desek a koncertování bezpochyby takové příjmy, že už nebudou muset hnout prstem ani děti jejích dětí, ona si prý stejně nikdy nezapomene vsadit.

Umělkyni učarovala hra SuperEnalotto, které je prý naprosto věrná. Není se co divit. V roce 2012 v této loterii vyhrála ve druhém pořadí částku 120 tisíc eur, což je v přepočtu a se započítáním inflace víc než 3,2 milionu korun.
 

Vtipálek Woody Allen


Losy a tikety do loterie si pravidelně kupuje také režisér snímků Annie Hall, Vicky Cristina Barcelona nebo Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat), sám Woody Allen. Novinářům před časem prozradil, že každý týden za svou loterní vášeň zaplatí asi sto dolarů, asi 2,3 tisíce korun.

Velká výhra se Woodymu zatím vyhýbá. Jak ale prozradil, o tom, co by udělal, kdyby jackpot trefil, má zcela jasno. „Řešili jsme to s manželkou a shodli jsme se, že i kdybychom tu hlavní výhru jednou skutečně trefili, na svém životě bychom nic neměnili,” prozradil s nadsázkou jemu vlastní americký režisér. „Pořád bychom chtěl žít ve stejném domě a také v práci bychom šéfovi nedali na stůl výpověď.”

O tom, kdo by tím šéfem měl přesně být, se už Woody Allen, který je svým pánem, nezmínil. Jisté ale je, že i díky jeho geniálním nápadům je takovou výhrou v loterii vlastně celý jeho život. Odhaduje se, že je vlastníkem majetku ve výši 80 milionů dolarů, v přepočtu 1,8 miliardy korun.

Máte chuť Woodyho trumfnout? I víc než 2,5 miliardy korun můžete vyhrát v Eurojackpotu. Losuje se každý pátek, často jsou k mání i velmi zajímavé ceny a svůj tiket navíc pořídíte online na tomto odkazu.

Autoři fotografií: Warner Music, Wikipedia.

Přečtěte si také