Lze vyhrát v loterii více než stokrát? Těmto šťastlivcům se to povedlo

Možná znáte pár lidí, kteří vyhráli jednou či dvakrát za život v loterii. Ale vyhrát stokrát? Je to vůbec možné? Přečtěte si příběhy lidí, na které se usmálo štěstí a vyhráli obrovský balík peněz, a to nejednou. 

Ali Jaafar Štěstí mají v rodině

Začneme příběhem muže z města Watertown v Massachusetts. Ali Jaafar vyhrál během svého života celkem 900krát, a odnesl si tak více než milion dolarů (v přepočtu necelých 22 milionů korun).
 

Přečtěte si také: Nevěříte na náhodu? Vsaďte si podle horoskopu. Tahle čísla vám přinesou štěstí


Jeho osobním rekordem je výhra 18krát za jediný den v celkové hodnotě 20 tisíc dolarů (v přepočtu asi 436 tisíc korun). Zajímavé je, že i další členové jeho rodiny vyhrávají velmi často, během šesti let si přišli na neuvěřitelných 1 200 výher. Otázkou však zůstává, kolikrát denně si při takovém počtu výher musí vsadit.
 

Oksnesovi: Sběrači hlavních výher

Další neuvěřitelný příběh o rodinném štěstí se udál v Norsku. Tamní rodina Oksnesových vyhrála – na rozdíl od té předchozí – „jen“ padesátkrát, zato ale mají výrazně zajímavější příběh.

Hned tři členové rodiny vyhráli hlavní výhru v národní loterii – děda (Leif), dcera (Hege Jeanette) a její bratr (Tord) si odnesli celkem zhruba tři miliony eur (v přepočtu asi 80 milionu korun). A ještě jeden fakt stojí za zmínku, výhra padla vždy, když byla Hege Jeanette těhotná nebo krátce po porodu. Náhoda?
 

Nadine Vukovich: Milovnice stíracích losů

Veterinářka z Pennsylvánie celý život milovala stírací losy. Během dvanácti let jich setřela několik stovek a více než dvě stovky z nich byly výherní. Přišla si díky nim na více než 348 tisíc dolarů, tedy v přepočtu asi 7,6 milionu korun.
 

Sedmička z Ohia

Stát Ohio, nacházející se na východě Spojených států amerických, uvedl, že v letech 2014 - 2017 tam přesně sedm hráčů vyhrálo v loterii více než stokrát. Jeden výherce údajně vyhrál 150krát, přičemž si přišel na více než 150 tisíc dolarů (v přepočtu asi 3,3 milionu korun). Zajímavé je, že k většině výher přišel v místním baru Keno Booster.

Jak často sázíte vy? Jednou týdně? Několikrát denně? V případě sázení platí zcela jistě přímá úměra, tedy – čím více sázíte, tím víc vyhráváte. Vsadit si lze navíc rychle a pohodlně z domova.

Co třeba zkusit hru Šťastné datum, která z vás už dneska večer může udělat milionáře? Zajistěte si svůj tiket na tomto odkazu.

Přečtěte si také