Luxusní auta nebo byt za 15 milionů. Díky Sportce a Eurojackpotu budou Vánoce opravdu bohaté!

První adventní neděli máme za sebou a čas Vánoc se neúprosně blíží. Hry Sportka a Eurojackpot se rozhodly zpříjemnit svým sázejícím listopadové a prosincové dny a v tomto nelehkém roce je potěšit kromě běžných výher i krásnými prémiemi.

Přečtěte si také: Přes noc miliardářem? 5 nejvyšších výher, které Češi trefili v Eurojackpotu


Zatímco Sportka nabídne hned pět prémií v hodnotě jednoho milionu, na výherce v Eurojackpotu čekají fantastické věcné ceny. A dobrá zpráva? Začíná se už dnes!
 

Land Rover Discovery

Datum: pátek 4. prosince 2020

Všestranný obojživelník Land Rover Discovery s vámi projede každý terén, dokonce i vodu. Potěší jednotlivce i větší rodiny, a to svým praktickým úložným prostorem, sedmi sedačkami s chytrým sklápěním a hlavně bytelností, která zajistí naprosté bezpečí. A váš může být v případě, že si kliknete pro plný tiket včetně Extra 6.
 

Adventní miliony Sportky

Datum: pátek 11. prosince 2020 a pátek 18. prosince 2020

Zpříjemněte si advent a vyměňte plnou sázenku Sportky včetně Šance za milion korun. Zařiďte si pohodové svátky bez zbytečného shonu a stresu, a dopřejte si opravdu štědré Vánoce. Oba pátky se jeden ze sázejících může těšit na milionovou odměnu.
 

Štědrý den se Sportkou

Datum: čtvrtek 24. prosince 2020

Rozdávat se bude i na Štědrý den! Na ten si Sportka připravila své historicky první slosování, kdy bude jeden sázející zaručeně bohatší o částku 1 000 000 Kč. Plný tiket se Šancí je tak letos ideální dárek pro vaše blízké - kdo by se přímo pod vánočním stromečkem nechtěl stát loterním milionářem?
 

Luxusní byt v Praze

Datum: pátek 25. prosince 2020

Eurojackpot bude odměňovat i na Boží hod, kdy kromě stovek milionů korun daruje jednomu českému sázejícímu s plným tiketem nové bydlení. Věcnou cenou se totiž ten večer stane luxusní byt na pražském Smíchově v hodně 15 milionů korun. Kromě dobré dostupnosti centra a skvělé infrastruktury se byt pyšní také nádherným výhledem na celou metropoli. Zkrátka pohádkové bydlení!
 

Buďte to vy, kdo dnes trefí Land Rover Discovery!

Jak už bylo řečeno, v jednom Land Roveru Discovery po dnešním slosování Eurojackpotu zaručeně odjede jeden český sázející. Vstupenkou do slosování je plný tiket včetně doplňkovky Extra 6.

Klikněte si pro něj na tento odkaz.

Přečtěte si také