Losy i číselné loterie od Sazky jsou znovu dostupné na poštách

Mimořádná situace posledních týdnů změnila život v celém Česku. Kromě mnoha dalších omezení byl také zastaven prodej stíracích losů a tiketů do loterie na pobočkách České pošty. 

Začátkem tohoto týdne však došlo k obnovení prodeje loterních služeb a produkty Sazky si tak mohou zákazníci koupit i na více než 1 800 poštách. Nejbližší místo s terminálem Sazky najdete na tomto odkazu.


Stírací losy opět na přepážkách pošt

Kvůli současnému stavu jste možná i vy začali sázet online. Přes internet jsou k dispozici jak všechny hry od Sazky, tak i online losy. Možná vám ale chyběly oblíbené stírací losy Rentiér, Černá perla nebo Zlatá rybka, pro které jste si pravidelně chodili na nejbližší poštu. Tam byl prodej na nějakou dobu přerušen, od pondělí 27. dubna si sem ale pro losy i tikety můžete opět zajít.

Zatímco ještě minulý týden jste si tak mohli vsadit nebo zkusit své štěstí při stírání na zhruba 5 800 prodejních místech, teď se síť rozšířila o dalších víc než 1 800 poboček České pošty s terminálem Sazky. Své oblíbené hry nyní můžete nakoupit ve stejném rozsahu jako před nástupem koronakrize.

Až tedy půjdete na poštu zaplatit třeba složenku nebo si vyzvednout balík z e-shopu, zahrát si můžete o 2,458 miliardy korun, které jsou nyní v Eurojackpotu, anebo se díky svému tiketu stát milionářem ve Sportce. Nejbližší prodejní místo s terminálem Sazky najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také