Let balonem nebo 10 milionů korun. 5 tipů na originální dárek ke Dni matek

Hodně pracují, neustále se o nás bojí a zahrnují nás tunami lásky. Je spousta důvodů, proč bychom měli své maminky nosit na rukou, často na to ale zapomínáme. Aspoň trochu to můžete napravit v neděli 12. května, na kterou připadá letošní Den matek. Tady je pět tipů na dárky, které vaší mamince udělají radost.

1. Zjednodušte jí rána

kafe_600x400.jpg

Být ráno v kondici je pro všechny maminky povinnost, může to ale výrazně narušit zásoba kávy, která právě došla. Aby se to už nikdy nestalo, obdarujte ji kávovým předplatným. K dostání je už i u nás a vy ho můžete obstarat třeba rovnou na celý rok.
 

Přečtěte si také: Klikařka roku? Češka vyhrála v loterii už podruhé


Předplatné pořídíte asi za dvě stovky za měsíc, za které bude vaše maminka dostávat balíčky voňavé kávy až do schránky. A aby to nebylo monotónní, poskytovatelé této služby slibují, že se předplatitel může pokaždé těšit na jiný balíček, který u nás třeba ani není k dostání.
 

2. Zahřejte ji u srdce

lev.jpg

Díky tomu, jak za své potomky bojují, jsou maminky často přirovnávány ke lvicím. Chcete té své vykouzlit úsměv na tváři a ještě k tomu udělat dobrý skutek? Adoptujte pro ni skutečnou lvici z pražské ZOO!

Podle stránek zahrady není péče o takového lva indického za hubičku, za rok za ni zaplatíte třicet tisíc korun. Pokud to ale uděláte, bude nejen u výběhu uvedeno jméno vaší maminky, dostanete ale také certifikát, volné vstupy do ZOO na celý rok nebo večerní prohlídky.

Je na vás třicet tisíc za lva moc? Vybrat můžete také klokanici, která se díky své kapse hrdě hlásí k mateřství na každém skoku a jíž můžete adoptovat už za tři tisíce korun. Všechna zvířata, která jsou v pražské ZOO k adopci, najdete na tomto odkazu.
 

3. Ukažte jí svět z ptačí perspektivy

balon.jpg

Ve filmu Zdeňka Svěráka Vratné lahve tento nápad nedopadl úplně na jedničku. My si ale i tak myslíme, že se povznést nad každodenní starosti není nikdy na škodu. Let balónem je zkrátka jedním z nejromantičtějších dárků, které své mamince můžete dát.

Za cenu, která startuje okolo čtrnácti tisíc korun, vás odvezou k balónu, nabídnou vám snídani formou pikniku a krásy Česka si pak budete společně vychutnávat po dobu dvouhodinového letu.
 

4. Naservírujte jí večeři bez práce

vecere.jpg

Vaření je jednou z povinností, které většina maminek moc nemusí. Aby ne, když nám často připravují teplé obědy i večeře po sedm dní v týdnu. Pokud byste se své mámě chtěli revanšovat a naservírovat jí večeři hodnou králů, zároveň ale skoro nevíte, kde byste ve vaší kuchyni našli hrnec, máme pro vás tip.

Až k vám domů si můžete objednat kuchaře, který uvaří menu přesně podle vašich nebo maminčiných představ. Ceny za čtyřchodové menu pro dvě osoby startují okolo čtyř tisíc korun a kromě české kuchyně zvládají šéfkuchaři připravit také světovou gastronomii nebo uzpůsobit jídelníček specifickým dietám.
 

5. Darujte jí miliony

perla_600x400.jpg

Výběr dárku je někdy pořádně komplikovaný - možná jí objednáte let balonem a zjistíte, že se bojí létat, nebo vyberete šéfkuchaře až do domu a ona bude zrovna hubnout do plavek. Aby se taková nechtěná překvapení nestala, máme pro vás na závěr jeden zaručeně spolehlivý tip. Se stíracím losem z rodiny Černá perla jsme si totiž jisti, že chybu neuděláte.

Pokud se svoji maminku rozhodnete rozmazlovat Maxi černou perlou, můžete jí darovat výhru až 10 milionů korun. Ve Velké černé perle si lze setřít 5 milionů a klasická Černá perla zase naděluje 1,5 milionu korun. Černé perly jsou ale také na internetu na tomto odkazu, kde nabízejí možnost výhry až 2 miliony korun.

Pokud tedy přesně nevíte, co by vaši maminku potěšilo nejvíc, jsme si jisti, že los s výhrou 10 milionů korun, za které si bude moct koupit to, co si přeje, je trefou do černého. A my zase přejeme vám, ať na letošní Den matek vyhraje s Černou perlou právě ta vaše maminka.

Přečtěte si také