Královská výhra z druhého pořadí Sportky: sázející trefil bezmála 2,7 milionů

Že musíte uhodnout všechna losovaná čísla a ještě si nejlíp vsadit Šanci, abyste dosáhli na pěknou výhru, vyvrací dnešní příběh. Řeč bude o sázejícím, kterému 2. pořadí I. tahu Sportky přineslo skoro 2,7 milionů korun.
 

Přečtěte si také: Vymyslel, jak získat jackpot, a vyhrál už čtrnáctkrát

Obrovské štěstí jistě zažil starší zákazník Sazky, když proběhlo na začátku prosince slosování Sportky. V televizi si prý nejprve všiml, že někdo vyhrál ve druhém pořadí necelé tři miliony. Proto nelenil a šel si svůj tiket zkontrolovat na internet. Už chvíli nato se v úplném šoku začal "smiřovat" s tím, že se právě stal novým českým loterním milionářem.
 

Manželku a děti vezme na dovolenou

„Volal jsem na manželku, že to tentokrát vyšlo právě nám. Chvíli si myslela, že si z ní dělám legraci,” směje se výherce. Radostnou novinu zavolali také svým dvěma dětem, kterým slíbili, že je i jejich rodiny vezmou na společnou dovolenou.

„Na cestování není člověk nikdy moc starý,” říká starší muž. „Zvlášť když teď nemusíme řešit, jestli si radši koupíme levný hotel, který je ale daleko od pláže. Díky výhře víme, že si můžeme zarezervovat ubytování přímo u moře.”
 

Výherce přispěje na charitu

Nový milionář si ale celou svoji výhru pro sebe nenechá. „S manželkou a dětmi často přispíváme na charitu, a tak na dobročinné organizace část peněz určitě padne,” popisuje své zvyky.

Tradice sázkař zachovává i v případě číselných her. „Jednoznačně u mě vítězí Sportka. Za celých šestatřicet let, co ji hraji, jsem nevynechal snad žádné slosování,” zamýšlí se muž a dodává, že vždy kombinuje sloupky vlastních čísel s náhodným tipem.
 

Miliony vyhrál díky vlastním číslům

Náhoda ale sázejícímu štěstí ve Sportce tentokrát nepřinesla - za miliony stojí jeho vlastní čísla. Hlavně jim vděčí za pocit finanční jistoty, který teď má.

„Člověk musí celý život na něco šetřit. Ať už je to bydlení, děti nebo různé úvěry, peněz zkrátka nebylo nikdo nazbyt,” říká na závěr šťastný výherce a dodává: „Díky Sportce teď vím, že máme dost peněz na to, abychom si důchod užili plnými doušky.”

Přáli byste si také finanční injekci ať už k důchodu nebo třeba na pořádnou dovolenou? Od tiketu Sportky vás dělí jen několik kliknutí. Po internetu si můžete vsadit na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Wikipedia.

Přečtěte si také