Klikař ze severních Čech vyhrál na Kole štěstí 100 000 Kč. Peníze dá dceři

Sympatický padesátník sází pravidelně. A nezapomíná při tom použít svoji kartu Sazka Klubu. To se teď ukázalo jako skvělá strategie, když si v nové soutěži Kolo štěstí vytočil hlavní výhru, a to krásných 100 000 Kč.

Přečtěte si také: Muž ze severních Čech vyhrál už podruhé. Tentokrát se Sazka Klubem 100 tisíc


Obrovská radost. Tak by se daly charakterizovat pocity klikaře, který je díky Kolu štěstí bohatší o 100 000 Kč. Výhra je to víc než zasloužená - jde o pravidelného sázejícího, který nevynechá téměř žádné slosování.
 

Nedá dopustit na Sportku

Mužovou srdeční záležitostí je Sportka, na kterou si kupuje pravidelně plný tiket na nedělní slosování. K tomu si také obvykle vsadí dva sloupečky ještě na středu. Na tikety vybírá vlastní čísla, která doplňuje náhodným tipem.

A právě tady je jeho nedocenitelným pomocníkem karta Sazka Klubu. Výherce na ní má uložená svá šťastná čísla, a tak je podání tiketu vždy otázkou pár chvil. Muž ze severu Čech ji vlastní už od samého začátku Sazka Klubu, tedy nějaké tři roky.
 

To nejlepší na Sazka Klubu? Soutěže o skvělé ceny

Tehdy mu výhody přiblížila jedna z usměvavých prodavaček v jeho oblíbené trafice, a protože je i registrace do klubu otázkou pár chvil, nebylo prý podle jeho slov co řešit. A co se mu na Sazka Klubu líbí nejvíc? „Kromě snadného podání tiketu s vlastními čísly jsou to hlavně opravdu hezké ceny, které tu člověk může vyhrát,“ zamýšlí se usměvavý muž.

Připomeňme, že se v Sazka Klubu hraje pravidelně třeba o luxusní dovolené, ale i o auta, poukázky do oblíbených obchodů nebo dokonce o obytňák. V posledních týdnech má ale hlavní slovo soutěž Kolo štěstí. Funguje tak, že pokaždé, když použijete Sazka kartu například při vaši sázce nebo nákupu stíracího losu od Sazky, přijde vám druhý den textovka s linkem právě na Kolo štěstí.

Po rozkliknutí odkazu se dostanete na internetovou stránku, kde si kolem zatočíte. Odměnou vám můžou být buď okamžité výhry v řádu desetikorun nebo stokorun. Anebo trefíte účast ve slosování o hlavní cenu, což bylo v předešlém kole právě oněch 100 000 Kč.
 

Peníze přispějí na nové auto pro dceru

Tady výherce podotýká, že měl opravdu velké štěstí. „Vyhrál jsem pár finančních částek, do hlavní soutěže jsem ale byl zařazený jenom jednou. Právě proto mě váš telefonát tolik překvapil,“ smál se padesátník.

Co s penězi udělá, už je nicméně rozhodnuto. Protože dcera právě složila zkoušky na řidičák, jsou peníze velmi vítaným rozšířením rozpočtu na nové auto. „A jestli něco zbyde, tak to půjde do mého velkého koníčku, kterým je cyklistika,“ řekl nám na závěr výherce.
 

Zahrajte si o Škodu Octavia i vy

My mu moc gratulujeme a věříme, že se Sazka Klubem bude hrát Kolo štěstí dál. Hlavní cena, o kterou se teď soutěží, je totiž ještě lákavější – jeden klikař už brzy získá fungl novou Škodu Octavii.
 

Přečtěte si také: Chcete nové auto? Na Kole Štěstí se teď hraje o luxusní kombík Škoda Octavia


Rádi byste si o jedno z nejoblíbenějších aut u nás zahráli, ale ještě nejste v Sazka Klubu? To lze velmi rychle napravit. Klubovou kartu získáte na kterékoliv z tisíců prodejen s terminálem Sazky, pro tu nejbližší si klikněte na naši interaktivní mapu na tento odkaz.

Přečtěte si také