Klikař roku? V loterii vyhrál 70 milionů, před dvěma lety už trefil 17 milionů

Pravděpodobnost výhry v loterii je jedna ku několika milionům. Znamená to, že byste si museli vsadit několik milionů sloupečků na jedno slosování, abyste měli garantovanou výhru. Pravděpodobnost, že vyhrajete dvakrát, je už skoro nepředstavitelná. Tento muž je ale se štěstěnou evidentně zadobře, když desítky milionů vyhrál v loterii už podruhé.

Přečtěte si také: YouTuber Jirka si za výhru koupí činžák na Žižkově


Není to ani dva roky, co Američan Eugene Martellio vyhrál ve hře Cash 5 krásných 730 tisíc dolarů, v přepočtu 16,96 milionu korun. Teď se muž ze státu New Jersey objevil u loterní společnosti podruhé.
 

Za 600 korun získal 70 milionů

Druhou trefou do černého los za 25 dolarů, tedy necelých 600 korun. Jmenuje se CA$H OUT a výherce si ho koupil na automyčce ve svém rodném městě, kam dorazil, aby vypulíroval svého mazlíčka se čtyřmi koly. „Los jsem si setřel krátce nato, co jsem ho zaplatil. Tak nějak jsem měl pocit, že mám zrovna šťastný den,” řekl pan Martellio.

A nepletl se. Už za moment zjistil, že si vybral tiket s hlavní výhrou a že má v hracím poli částku 3 miliony dolarů, tedy 70 milionů korun. Zástupci loterie dále prozradili, Američan měl opravdu šťastnou ruku. Těchto losů pustili do oběhu víc než 7 milionů a jen tři tikety ukrývají obří hlavní výhru.
 

I když vyhrál miliony, je stále normální chlap

Jak už bylo řečeno, Eugene Martellio nezískal milionovou částku v loterii poprvé. I přesto, že původních 17 milionů bral už v dubnu 2017, sdělil výherce novinářům, že mu na účtě ještě většina peněz zbývá. Stejně tak prý hodlá naložit i se svojí novou výhrou.

Kdybyste v loterii vyhráli tolik peněz, jak byste s nimi naložili vy? Pořídili byste si super auta, pohádkové dovolené a luxusní vily, nebo byste stejně jako pan Martellio šetřili?

Ať tak, nebo tak, my jsme si jisti, že byste se za nějaký ten nový milion, který by vám přitekl do kapsy, určitě nezlobili. Proto si třeba právě teď vsaďte online Sportku na tomto odkazu.

Přečtěte si také