K narozeninám dostala los, setřela si na něm milionovou rentu na 20 let

Ponožky, ošklivé svetry nebo sladkosti, které nemáte rádi. I takové dárky můžete dostat k narozeninám. Nic takového ale nečekalo na jednu mladou ženu, která dostala stírací los. A její maminka, která ho vybírala, měla evidentně šťastnou ruku, když dcera pod fólií našla doslova královskou rentu na následující dvě dekády.

Přečtěte si také: Čech si na losu setřel 11 milionů. Díky stotisícové rentě procestuje svět


Na svoji oslavu narozenin jen tak nezapomene Australanka Angela MacNeilová. Na tajné oslavě, kterou jí uspořádali její blízcí, dostala mimo jiné i stírací los. A světe, div se, pod fólií našla hlavní výhru, která z ní udělala loterní multimilionářku!
 

Nejlepší dárek, jaký kdy dostala

„Jde určitě o ten nejlepší dárek, jaký jsem kdy dostala,” smála se Angela. Miliony vyhrála na oslavě narozenin, kterou jí uspořádala rodina a o které až do poslední chvíle nevěděla.

Výherní los Angele koupila její maminka a oslavenkyně ho našla v přání, které jí namaloval její syn. Poté, co žena los setřela, prý ale najednou celé osazenstvo oslavy doslova oněmělo. Nikdo tak obří klice nechtěl nejdřív věřit.
 

Výhra je doslova šokovala

„Můj bratr měl v telefonu mobilní aplikaci loterní společnosti, která los vydala, a tak se ho rozhodl naskenovat, aby si ověřil, jestli jsem vážně vyhrála. A pak to udělal ještě asi čtyřicetkrát - pořád jsme si říkali že není možné, že bychom to byli zrovna my, kdo trefil hlavní výhru,” popsala Australanka.

Poté, co Angela v pondělí zavolala do loterní společnosti a svůj los jim následně odnesla, bylo vše jasné. Byla to opravdu ona, kdo vyhrál hlavní cenu, tedy 100 tisíc dolarů (1,6 milionu korun), které jí budou vypláceny vždy jednou ročně po dobu dvaceti let.
 

Peníze investují a užijí si Disneyland

Šťastná výherkyně se svěřila, že část peněz budou s manželem investovat. A aby si trochu užili, plánují vzít synka i zbytek rodiny na neopakovatelnou návštěvu Disneylandu.

Také byste se nezlobili, kdyby vám na účtě přibylo pár milionů anebo byste takto pěknou výhrou rádi potěšili své blízké? Jestli vás láká pravidelná výplata, sáhněte po Mega rentiérovi, kde v hracím poli můžete najít 11 milionů.
http://bit.ly/2yK38uw

A jestli přemýšlíte nad milionovým vánočním dárkem, vyzkoušejte Vánoční zlatou rybku. Nejen, že vyhrává téměř každý los, kromě 8 milionů ale můžete vy anebo obdarovaný získat také Kodiaq, Octavii, Rapid nebo pohádkovou dovolenou.

Nejbližší prodejnu s terminálem Sazky, kde tyto a mnoho dalších stíracích losů pořídíte, najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také