Jste medvěd nebo lev? Vědci rozdělili lidi na 4 skupiny podle toho, jak spí

Spánek je motorem úspěchu a vlastně je základem všeho. Asi všichni známe situaci, kdy jsme vstali, slušně řečeno, zadní částí těla napřed. To jsou pak ty dny, kdy je těžké vzpomenout si na oblíbenou kombinaci sázených čísel nebo na to, kdy je losování. A co víc, pokud se nevyspíte vůbec, můžete dokonce zapomenout výhru si vybrat. A tomu musíme předejít.
 

Přečtěte si také: Důchodkyně si omylem koupila jiný tiket. Chyba jí vydělala 2,2 milionu

Aby byl váš život v rovnováze, je dobré ujasnit si, jestli jste lev, medvěd, vlk nebo delfín. Ne, nejsme na exkurzi v zoo. To jen americký lékař Michael Breus rozdělil lidi podle jejich biologických hodin do čtyř skupin. V jedné z nich se určitě najdete.
 

Lev

Král zvířat je nejaktivnější a nejproduktivnější brzy ráno, kdy loví. Podobně lidé, kteří do této skupiny patří. Je to zhruba pětina populace, všichni ti, kteří mají v práci v osm ráno, kdy ostatní teprve přicházejí, pomalu hotovo.

Odpoledne už uvadají a večer usínají po večerníčku. Pokud patříte do této skupiny, sázejte ráno, kdy je váš mozek nejbystřejší. Rozhodně to nenechávejte na večer, to byste to taky mohli prospat.
 

Medvěd

Jeho aktivita je na vrcholu o něco později než u lva. Takto funguje zhruba polovina populace.

Tito lidé jsou nejvýkonnější dopoledne a ještě po obědě.
 

Vlk

Vlci vyrážejí na lov v noci. Sem patří skupina lidí, kteří se nejlépe soustředí odpoledne a v podvečer, kolem šesté hodiny.

Vlci rádi vstávají až v devět, ale ještě o půlnoci celkem dobře fungují.
 

Delfín

To je specifická skupina, protože delfíni nikdy nespí pořádně, ale jen na půl mozku. Vrchol jejich aktivity nastává večer a v noci. Těchto lidí je málo, asi deset procent.

Kdy si vsadit, už asi víte, zbývá se jen rozhodnout, do jaké hry své peníze investujete. Co třeba Šťastných 10? Loterii nově najdete i na internetu a získat v ní můžete až 100 milionů. Svůj tiket získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také