Jezdí sem DiCaprio i Nicholson. 3 zimní resorty, kde potkáte celebrity

Nejen díky permanentkám na lanovku bývají zimní dovolené často o dost dražší než ty letní. Pokud jste ale zrovna vyhráli ve Sportce, přinášíme vám tři tipy na luxusní střediska. Nejen, že si v nich užijete ve stylu celebrit, známé tváře tu ale také budete potkávat na každém rohu.

Courchevel, Francie

 
Courchevel_600x500.jpg

Do Francie jezdí na lyžovačku rádi i Češi, možná ale nevíte, že střediskem s nejvyšší koncentrací známých tváří je právě Courchevel ve Třech údolích. Když britská královská dvojice William a Kate brala své děti na vůbec první zimní dovolenou, vyrazila právě do tohoto resortu. K vidění tu ale jsou i Gordon Ramsay nebo miliardář Roman Abramovič.
 

Přečtěte si také: Mrzne vám nos? V těchto třech destinacích se i v zimě opravdu ohřejete


Tři údolí, kde leží i Courchevel je největším lyžařským resortem na světě - najdete tu nepředstavitelných 680 kilometrů upravených sjezdovek. A kdybyste se po lyžování nudili, zkusit můžete přes tři kilometry dlouhou bobovou dráhu nebo wellness zónu Aquamotion. Leží na 15 tisících metrech čtverečních a najdete tu 8 bazénů i celou řadu dalších relaxačních aktivit.
 

Aspen, USA

 
Aspen_600x500.jpg

Obamovi, Jack Nicholson, Kim Kardashian, Kanye West, Camerone Diaz a z Evropy sem dokonce pravidelně létají Elton John nebo Mariah Carey. Ty všechny můžete potkat v Aspenu, ke kterému vzhlíželi už chlapci z animovaného seriálu South Park.

Pokud se chcete se slavnými potkat a třeba i vyfotit, vaší jasnou volbou by měl být hotel Little Nell. Leží přímo u vleku a nabízí neopakovatelné výhledy jak na město, tak i na horské masivy. Uvnitř vedle klasických pokojů najdete také pořádně luxusní apartmá a rezidence s privátními krby nebo vířivkami.
 

Verbier, Švýcarsko

 
Verbier1_600x500.jpg

Pokud budete v Evropě hledat opravdu luxusní resort, zaměřte se na bankovní království i mistry ve výrobě hodinek - Švýcarsko. Místem vám zaslíbeným pak bude Verbier. Na své dovolené sem pravidelně jezdí Madonna, Leonardo DiCaprio, Jamie Oliver, ale i David a Victoria Beckhamovi s dětmi nebo Diana Ross.

A také britský multimiliardář Sir Richard Branson. Ten kouzlu resortu Verbier propadl dokonce natolik, že si tu pořídil luxusní horskou chatu za v přepočtu 388 milionů korun. Je tu hned sedm ložnic, vnitřní i venkovní bazén a pohodlně se do ní vejde až osmnáct lidí. A je k pronájmu, pobyt tu ale rozhodně není za hubičku. Abyste v Bransonově horském sídle mohli strávit týden, připravte si 3,9 milionu korun.

Chtěli byste si vyzkoušet život miliardáře Richarda Bransona v jeho luxusní horské chatě ve Švýcarsku a zbytečné 4 miliony na kontě nemáte? Tak to byste si měli vsadit. Pokud to vyjde, ve Sportce můžete vyhrát desítky milionů. Klikněte si pro svůj online tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také