Jaká čísla vám podle horoskopu přinesou štěstí? 7 čísel pro rok 2020 pro každé znamení

Čísla nás provází každý den. Když někam jedeme, někomu voláme, něco objednáváme, počítáme, platíme. A cest, jak si najít ta svá, je jistě mnoho. My vám nabízíme přehled šťastných čísel pro rok 2020 od indického astrologa, doktora Sathya Narayana.

Přečtěte si také: Ve snu se jí zdálo, že vyhraje. Druhý den si na losu setřela milionovou výhru


Tento muž, který vidí do budoucnosti, propočítal všechny aspekty, astrologickou charakteristiku roku, sílu planet v jejich postavení a orientaci, to vše v poměru k jednotlivým znamením horoskopu. Jaká jsou tedy ta vaše šťastná čísla?
 

Beran

Letošní rok je vám nakloněn velmi pozitivně, a to jak v pracovním, tak i osobním životě. V roce 2020 si pohlídejte zabezpečení úspor. Zároveň budete mít osobní úkol, a to zapracovat na disciplíně, jak s financemi odpovědně nakládat.

Konec roku pro vás bude příznivější a dokonce budete zvažovat investice. Ty se začnou vyplácet koncem prosince, což bude také období, které se stane doslova magnetem na peníze. Peníze si k vám najdou cestu a hvězdy ukazují, že nebudou pocházet od vás.

Šťastná čísla: 5, 8, 16, 24, 37, 43 a 51.
 

Býk

Zažíváte silný rok pro rodinu, lásku a domov. Zlepšení by mělo přijít i po finanční stránce, ale spíš než extrémní bohatství by se vám mělo letos dařit splatit dlouhotrvající dluh nebo hypotéku. Pokud jste poněkud rozlítaní, zkuste dát svému životu a práci zase řád, odrazí se to i ve vaší peněžence.

Šťastná čísla: 5, 8, 10, 11, 23, 34 a 45.
 

Blíženci

Blížencům přeje letos štěstí, ale ne všichni si ho uvědomí a využijí příležitosti ve svůj prospěch. Čeká vás letos poměrně dost práce, ale v listopadu byste ze svého úsilí měli začít těžit výhody. Nejen, že se smažou vaše finanční ztráty, ale začnete si užívat vylepšení finanční situace. Peníze vám přinese vaše práce.

Šťastná čísla: 6, 9, 11, 19, 25, 35 a 60.
 

Rak

Vás čeká období příjemné prosperity. Letošní rok je ve znamení finančních rozhodnutí a veškeré energie jsou velkým krokům nakloněny. Bude to chtít soustředění a pečlivé uvážení investic či dlouhodobých závazků. Rok 2020 pro vás také bude ve znamení spoření, což oceníte hlavně v létě, kdy za úspory budete vděční.

Šťastná čísla: 8, 10, 21, 28, 29, 47 a 48.
 

Lev

Hvězdy se na vás usmívají, ale zároveň zvedají ukazováček a varují před zbytečnými útratami. Vaší přirozenou potřebu rozhazovat bude letos mírnit jakýsi pocit odpovědnosti. Čeká vás období vnitřních konfliktů.

Pokud chcete nutně za něco utrácet, investujte do rekonstrukce nebo dekorace domu. Záchvat odpovědnosti bude převládat v polovině léta a věnujte jí pozornost. Bude na tom záviset vaše budoucí finanční stabilita.

Šťastná čísla: 2, 3, 4, 17, 18, 37 a 44.
 

Panna

Panny čeká proměna. Obvykle jste velmi opatrní a všechny náklady pečlivě promýšlíte, letos ale budete více riskovat. Letošek je pro vás rokem nákupů a prodejů. Sklízet ovoce ze svých risků budete kolem začátku podzimu, to bude období, které k vám peníze magneticky přitáhne.

Šťastná čísla: 4, 9, 16, 17, 22, 38 a 41.
 

Váhy

Peníze na vás číhají na každém rohu, chce to jen najít nový neobvyklý zdroj. Buďte pak štědří, ale nerozhazujte za hlouposti. Peníze si vás najdou, vy zažijete doslova déšť peněz.

Dlouho a tvrdě jste pracovali a přišel čas dostat se na výsluní. Zkuste ale udržet v životě balanc, pořiďte si dobré poradce, protože během jara u vás finance nebudou chtít zůstat. Podobně to bude i koncem léta.

Šťastná čísla: 6, 17, 26, 30, 35, 38 a 53.
 

Střelec

Hojnost, cestování a filozofie, to jsou klíčová slova roku. Buďte letos raději obezřetní ohledně vašich investic a obchodování. Možná budete mít pocit, že ostražitost není třeba, ale nenechte se mýlit. Koncem podzimu vaše vnitřní energie přitáhne finanční zabezpečení, které vám možná během roku chybělo.

Šťastná čísla: 1, 5, 8, 22, 29, 33 a 44.
 

Kozoroh

Vaše příjmy stojí na dlouhotrvajících pracovních vztazích, příležitostech a partnerstvích. Pozitivní energie do vaší peněženky proudit bude, někteří lidé zvenku vám ale budou chtít vstupovat do obchodních rozhodnutí a budou vám v nich bránit.

Šťastná čísla: 7, 10, 18, 21, 24, 36, a 59.
 

Vodnář

Pár let už se na peníze snažíte intenzivně soustředit a letos si vás konečně najdou. Čeká vás hojný rok. Jediný faktor, který vás může ve vaší ekonomické produktivitě přibrzdit, jsou vztahy. Pokud vaše příjmy jsou na vztazích závislé, věnujte jejich podpoře dost pozornosti.

Šťastná čísla: 6, 7, 13, 16, 27, 34 a 47.
 

Ryby

Vaše práce přinese na jaře konečně ovoce. Až se tahle fáze objeví, všechny vaše finanční ztráty budou rychle vykoupeny. Čeká vás totiž restrukturalizace finančních strategií a dokonce i vaší filozofie. Nové výzvy budou dobrodružné a zcela odlišné od těch, které znáte. Buďte při svém ekonomickém plánovaní otevření novým cestám.

Šťastná čísla: 3, 8, 17, 17, 33, 38, a 44.

Svá šťastná čísla pro letošní rok už znáte, teď ještě jak je využít. Jeden tip bychom pro vás měli - už zítra si ve Sportce můžete přijít na krásných 137,1 milionu korun. Tiket si navíc můžete zajistit online na tomto odkazu.

Zdroje: Yearly Horoscope, Business Insider.

Přečtěte si také