Jak bydlí české hvězdy? Podívejte se, kde žije Gott nebo Bílá

Pražské bydlení s nejkrásnějším výhledem na město i opulentní vily mimo hlavní město. Tam všude mají domov největší české hudební hvězdy. Zatímco Karel Gott žije už přes čtyřicet let téměř v srdci Prahy, Lucie Bílá i Helena Vondráčková před ruchem velkoměsta utekly.
 

Přečtěte si také: Za 22 milionů z Eurojackpotu si Moravan postaví bydlení snů

V jejich domech nechybí třeba posilovna, sauna nebo bazén. A co mají všichni tři společného? Je to krb, který ani v jednom z obýváků nechybí a který dotváří kouzelnou atmosféru dlouhých zimních večerů.
 

Karel Gott

Kde: Bertramka, Praha

V nádherné vile na pražské Bertramce žije už od 80. let král zlatých slavíků Karel Gott se svojí rodinou. Exkluzivní je na domě hlavně jeho adresa s jedním z nejkrásnějších výhledů na Prahu, díky kterému se do vily zpěvák podle svých slov okamžitě zamiloval.
 

gott_600x500.jpg


Karel Gott tu žije se svojí manželkou Ivanou a dvěma dcerami Charlotte a Nelly, a tak postupně obydlí o velikosti 4 + 1 přestávalo stačit. Proto loni Gottovo obydlí prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Nyní už je na Bertramce dost místa jak pro manželský pár, tak tu mají svůj vlastní pokojíček i obě dcery.
 

Lucie Bílá

Kde: Otvovice, Středočeský kraj

Úctyhodnou vilu na velkém pozemku ve vesničce Otvovice na Kladensku vlastní zpěvačka Lucie Bílá. Vystavět si ji nechala na svažitém pozemku, a tak je část domu ukrytá pod zemí. Poměrně příkrý svah ale zpěvačka využila do posledního kousku: součástí domu jsou tak rozsáhlé terasy v různých úrovních, kde se jistě odpočívá jedna radost.
 

bila_blesk_600x500.jpg


Stejně jako exteriér domu, i interiér je vybavený moderně. Protože je zpěvačka hrdou nositelkou jména Bílá, právě tato barva převládá v obývacím pokoji i několika dalších místnostech. Když se Lucie Bílé zeptáte, kde v domě nejradši tráví čas, bez mrknutí oka vám odpoví, že ve své pracovně. Když si potřebuje pořádně odpočinout, zavře se tu a z knoflíků, přízí i všemožných dalších pomůcek vyrábí třeba růžence, které si pak můžete koupit na jejích koncertech.
 

Helena Vondráčková

Kde: Řitka, Středočeský kraj

Asi třicet kilometrů jihozápadně od Prahy najdete domov další slavné české zpěvačky Heleny Vondráčkové. Pokud zrovna není na koncertním turné nebo neběhá po jiných povinnostech, najdete ji právě tady.
 

vondrackova_600x500.jpg


Uvnitř se nachází několik ložnic, ale také posilovna, sauna nebo pánský klub. Když se ale jen trochu oteplí, tráví zpěvačka čas nejradši na zahradě. Jak prozradila, ve svém bazénu prý plave skoro každý den a na čerstvém vzduchu si prý také nejlépe odpočine.

Líbí se vám, jak české celebrity bydlí a rádi byste měli podobný dům? S výhrou ve Sportce nebo Eurojackpotu bude jeho pořízení hračka. A jestli svůj tiket ještě nemáte, nejbližší prodejnu s terminálem najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu

Autor fotografií: Blesk, Emma Frances Logan, Unsplash

Přečtěte si také