Intuice mu přihrála už druhou výhru v loterii. Tentokrát královskou rentu na 10 let

Muž z australského Werribee měl od rána zvláštní pocit, který mu říkal, že dnes je ten správný den, aby prověřil, jestli při něm náhodou nestojí štěstěna. Mnozí by nejspíš nad něčím podobným mávli rukou, tenhle Australan ale věděl, že svému instinktu může věřit. K výhře ho totiž už jednou v minulosti dovedl.

Přečtěte si také: Padla hlavní výhra Extra Renty! Jak by si užili 100 tisíc měsíčně Pazderková nebo Kašpárek?


Došlo k tomu před deseti lety, kdy mu vnitřní hlas napovídal, že na něj čeká výhra. Proto si i tehdy pro tiket do loterie zašel. Ještě týž den si na své konto připsal hlavní výhru a peníze si začal s nadšením užívat.
 

Neprůstřelná intuice

Když se ten samý neodbytný hlas dostavil podruhé, muž neváhal a zaběhl si do nejbližší trafiky pro stírací los s názvem Instant Scratch-Its. Nejspíš v tu chvíli nepochyboval o tom, že se na něj štěstí usměje, jen pravděpodobně netušil jak velké.

Když v klidu domova došlo na stírání, už za chvíli bylo jasné, že bude muž až do smrti vděčný, že své intuici věřil i napodruhé. V hracím poli se totiž ukrývala výhra v podobě královské renty na dlouhých 10 let.

Na muže tak v příští dekádě čeká odměna 1 000 dolarů týdně, což je bezmála 68 tisíc korun měsíčně. „Je to neskutečný pocit. Šílený. Naprosto šílený!“ vypověděl se smíchem výherce, když si přišel s loterní společností dohodnout, jak mu má rentu vyplácet.
 

Sny, co se plní

Muž má s výhrou jasné plány. Splatí hypotéku, poplatí nějaké úpravy domu a až to bude možné, pozve přátele na velkou večeři a začne si užívat cestování. V plánu je nejen důkladné prozkoumávání Austrálie, ale také objevování dalších kontinentů.

Z výhry je nadšený nejen šťastný výherce, ale i prodejce, u něhož si los koupil. „Ta výhra nemohla padnout nikomu lepšímu. Když si ji sem přišel ověřit, byl neskutečně nadšený a tuhle radost přenesl na všechny, kdo tu byli. Jsme za něj opravdu šťastní,“ prozradil majitel trafiky Raj.
 

Ochutnejte život rentiéra i vy

Lákal by vás život rentiéra, kdy můžete dělat jen to co vás baví? Třeba cestovat po nejkrásnějších místech planety, ale také vylepšovat svůj domov včetně pořízení například vířivky nebo bazénu? To všechno se vám může velmi rychle splnit, když vsadíte na novou loterii Extra Renta.
 

Klikněte pro další informace o Extra Rentě


A trumfnout můžete dokonce i tohoto výherce. Jestli se vám povede trefit ta správná čísla, už brzy si budete užívat hned 100 tisíc měsíčně, a to po dobu 20 let! Plný tiket do hry Extra Renta, která se losuje už zítra, navíc pořídíte jen za 100 Kč. Klikněte si pro něj na tento odkaz.

Přečtěte si také