Instalatér vyhrál Porsche a prodal ho. Dva dny poté vyhrál další auto

Některé zprávy vás naplní dobrým pocitem, štěstí jiných je ale občas tak trochu k vzteku. Do téhle kategorie nejspíš patří příběh instalatéra Toma, kterému se štěstěna doslova přilepila na paty. Své druhé Porsche vyhrál jen o dva dny později, co prodal první vyhrané auto stejné značky. A to už nemluvě o stovkách tisíc, které získal jako bonus.

Přečtěte si také: Za 22 milionů z Eurojackpotu si Moravan postaví bydlení snů


Rychlá auta zajímala instalatéra Toma Harveyho z města Dartford severovýchodně od Londýna už od dětství. I proto si sem tam koupil tiket do britské loterie Nejlepší z nejlepších. Jde o hru, ve které můžete získat některý z luxusních automobilů. V každé hře je jeden vůz, vy si vyberete, který je vašemu srdci nejbližší, a takový tiket si koupíte.
 

Nejdřív Porsche Carrera…

Toma uhranulo červené Porsche 911 Carrera 4 GTS. Už o pár dní později se nestačil divit, když mu zástupci loterie oznámili, že je rudý ďábel s cenovkou 3,5 milionu korun jeho. Co víc: k autu získal ještě hotovost ve výši 630 tisíc korun.

Osmadvacetiletý Brit měl samozřejmě obrovskou radost, protože ale s přítelkyní Shanice už dlouho mluvili o vlastním bydlení, Porsche se nakonec rozhodl prodat. Aby mu to nebylo líto, za získané peníze si koupil další tiket do automobilové loterie. A s tátou odjel na instalatérský kurz.
 

…Za dva dny Porsche Macan S

Zrovna, když se vzdělával ve svém řemesle, mu ale začal zvonit telefon. Tom se omluvil, vyběhl ze třídy a hovor přijal. A tehdy přišel obrovský údiv podruhé. Z telefonního reproduktoru se totiž zase ozval zástupce hry Nejlepší z nejlepších, který mu oznámil, že mu gratuluje k výhře dalšího Porsche.

Tom napodruhé vyhrál model Macan S za 50 tisíc liber, tedy 1,6 milionu korun. A aby toho štěstí nebylo málo, opět získal i finanční injekci v hotovosti ve výši dalších 630 tisíc. Během několika dnů si tak mladík přišel dohromady na 6,3 milionu korun.
 

Nejšťastnější člověk na planetě

Jak Brit prozradil zástupcům loterie, ze své výhry se ještě tak úplně nevzpamatoval. „Myslím, že jsem jedním z nejšťastnějších lidí na planetě,“ prohlásil Tom Harvey. „I když jsem si tiket občas koupil, tomu, že bych právě já vyhrál, jsem nikdy moc nevěřil. Ale že vyhraju dvakrát za sebou a ještě v tak krátkém čase? To je skoro jako příběh z filmu Mission Impossible,“ dodal na závěr klikař.

Chtěli byste si užít letní dobrodružství ve velkém stylu jako tento Brit? Anebo dva roky prázdnin? Vaší odpovědí je Eurojackpot. Nejen, že je právě v jackpotu nepředstavitelných 2,458 miliardy korun, v dnešním slosování také nechybí jedna speciální prémie, určená pouze pro české hráče. Jeden sázející si tak na sto procent odnese rentu ve výši 100 tisíc korun měsíčně, která mu bude vyplácena po dobu dvou let.

Abyste tuhle lákavou cenu mohli získat, je zapotřebí plný tiket včetně doplňkovky Extra 6, klikněte si pro něj na tento odkaz.

Autor fotografie: BOTB.

Přečtěte si také