Inspirace ke Dni matek? Tyto dárky udělají mamince nebo partnerce zaručeně radost

Skvěle vypadají a jejich majitelky si je opravdu užijí. Přinášíme vám hned tři tipy na chytré hračky, které se hodí jako dárek nejen ke Dni matek. Našli jsme pro vás asi nejstylovější lampu, co pomůže se vstáváním i usínáním, chytrý květináč, v němž rostou bylinky, ale i ovoce a zelenina jako z vody, ale také jednu chytrou láhev, která se stane strážcem vašeho pitného režimu.

Čerstvé bylinky nebo rajčata bez starosti

 


Co: Chytrý květináč Click & Grow Smart Garden 3
Cena: od 2 300 Kč


Jídlo bez čerstvým bylinek si už skoro nedokážeme představit a v průběhu teplých měsíců je jich pěstování na parapetu hračka. Horší to začíná být v chladných měsících anebo ve chvíli, kdy jsou vaše okna situována hlavně na severní nebo jiné stinné strany. S problémem dokáže pomoct chytrý květináč Click & Grow Smart Garden 3.
 

Přečtěte si také: Ochočte si fotoaparát svého telefonu. 10 tipů od profíků, jak na nejlepší fotky mobilem


Jak číslo napovídá, vejdou se do něj hned tři rostlinky a je to taková nezbytná výbava pro každého městského hipstera, který je zároveň lenoch. Květináč má vlastní osvětlení, samozavlažování a je dodávaný s půdou nabitou živinami a také tabletami se semínky. Na výběr je snad cokoliv, co si vymyslíte, od květin přes ovoce a zeleninu až po bylinky a koření. A k dispozici je samozřejmě i mobilní apka, kde si můžete vést o svém domácím zahradničením záznamy.
 

Chytrá láhev na vodu

 


Co: Láhev HidrateSpark
Cena: od 1 800 Kč


Nejen při sportu, při každodenním popojíždění nebo popochozání po městě, ale i k práci se hodí mít u sebe nějakou tu tekutinu. Láhev s názvem Hidrate Spark 3 je k dispozici v několika barevných variantách a zvlášť červeno-černá kombinace vypadá doslova neodolatelně. Výjimečná je ale hlavně tím, co umí.

Díky tomu, že se přes bluetooth umí propojit s vaším chytrým telefonem nebo hodinkami, se rozsvítí vždycky, když se delší dobu nenapijete. Protože jde ale o chytrou láhev, vybízet vás, abyste se napili, bude i na základě vašich cílů ohledně pitného režimu, počasí či denní tělesné aktivity.
 

Rychlejší usínání, snadnější vstávání

 


Co: Stolní lampa Philips Hue Weller
Cena: od 2 600 Kč


Řada chytrých žárovek a svítidel Philips Hue je krásnou (i když také prémiově naceněnou) ukázkou, že je dneska tolik trendy chytrá domácnost opravdu pro každého. V případě lampy Philips Hue Weller, která se hodí jak na stůl, tak i noční stolek, získá vaše maminka chytrou a úspornou skleněnou lampu s žárovkou White Ambiance. Ta sice neumožňuje měnit barvu osvětlení jako o dost dražší model White & Color, umí ale to naprosto nejpodstatnější - měnit teplotu bílého světla.

To možná na první pohled zní jako nepodstatný detail, je ale vědecky prokázáno, že pokud na sebe před spaním necháte působit teplejší, lehce do červena laděné světlo, imitující západ slunce, bude se vám lépe usínat. Jasné světlo, napodobující ranní paprsky, vám zase v případě vstávání za tmy ulehčí probouzení.

Philips Hue Weller je dodávaná s dálkovým ovládáním, to je ale trochu navíc. K dispozici je totiž mobilní aplikace v češtině, díky níž lze nejen zapínat a vypínat lampu a měnit teplotu světla, ale třeba si tu rovnou zřídit síť chytrého osvětlení pro celou domácnost.
 

Užívejte si chytré gadgety, aniž byste museli řešit data

Spoustu dat pro používání chytrých gadgetů třeba od rána do večera, ale také celou řadu odměn a výhod dává svým zákazníkům SAZKAmobil. Hned při aktivaci SIM karty získají 1 GB mobilního internetu a internet zdarma si mohou vybrat i jako Odměnu za dobití za aspoň 300 Kč.

Novou SIM kartu navíc nyní pořídíte jen za polovic, což znamená, že za cenu 75 Kč získáte úvodní kredit 150 Kč. Objednejte si SIM kartu s poštovným zdarma na tomto odkazu.

Přečtěte si také