Hugh Jackman nebo George Clooney. 10 celebrit, které milují losy a sázení (II. díl)

Přestože o peníze nouzi rozhodně nemají, sdílejí některé celebrity s námi, běžnými smrtelníky vášeň pro losy a loterii. A mnohé z nich během toho utrácí opravdu ve velkém. Zatímco někdo milované tikety či losy kupuje i pro druhé, jiní si je raději nechají koupit od přátel a známých.

Přečtěte si také: Madonna nebo Paris Hilton. 10 celebrit, které milují losy a sázení (I. díl)


Kdo do jediného slosování investoval 100 tisíc dolarů a kdo pravidelně nakupuje stovky losů? Možná vás to překvapí!
 

Hugh Jackman

Australský představitel Wolverina má na svém kontě řadu filmových hitů. Na začátku své kariéry měl Hugh Jackman velký problém se zapamatováním jmen členů štábu a připadal si kvůli tomu provinile. Aby jim to vynahradil, začal je obdarovávat stíracími losy. Na place pak díky tomu panovala mnohem přátelštější a veselejší atmosféra, a herec se v tom rozhodl pokračovat.

Zvyk mu vydržel doteď a například během natáčení filmu Ocelová pěst pravidelně kupoval každému členovi týmu jeden los. Pokaždé jich tak musel nakoupit zhruba 500.
 

George Clooney

Kromě herectví a propagování kávy se George Clooney věnuje také filantropii. A občas si vybírá poměrně zvláštní způsoby, jak dobré věci přispět. Tak třeba v roce 2010 nakoupil tisíc tiketů do loterie a doufal, že vyhraje pořádně jmění, jež by pak věnoval lidem zasaženým zemětřesením na Haiti.

Přestože nevyhrál, podařilo se mu díky televizní dobročinné akci vybrat dost peněz. Svým pokusem navíc inspiroval herečku Elizabeth Hurley, která tehdy za stejným účelem nakoupila 500 tiketů.
 

Wayne Rooney

Fotbalová hvězda miluje hraní i mimo hřiště a slosování v loterii se účastní kdykoliv je to možné. Na sázení prý nejvíce miluje vzrušení z toho, že by mohl trefit miliardový jackpot. Podle anonymního zdroje si ale tikety nikdy nekupuje sám a místo toho tím pověří někoho ze svých kamarádů.
 

Woody Allen

Slavný filmový režisér se před dvěma lety přiznal, že každý týden utratí na tiketech do loterie 100 dolarů. V rozhovoru také nezapomněl promluvit o tom, jak by ho výhra příliš neovlivnila a i po ní by žil stejným životem. O čem ale příliš nemluvil, je fakt, že i bez ní mezi chuďase rozhodně nepatří.
 

Dan Bilzerian

Pokerového krále Dana Bilzeriana zná spousta lidí hlavně ze sociálních sítí. Kromě prostředí kasín má rád i loterii a například v lednu 2018 nakoupil tikety v hodnotě 100 tisíc dolarů (2,2 milionu korun) do loterie Powerball. V ní se tehdy hrálo o rekordní miliardu dolarů, nadšený hráč si ale jackpot navzdory své snaze neodnesl.
 

Vyhrajte dnes 121,9 milionu!

K tomu, abyste ve Sportce vyhráli 121,9 milionu korun, které momentálně ukrývá Superjackpot, rozhodně nemusíte utrácet miliony. Stačí správně zvolit šest čísel, které večer vypadnou z osudí. A vyhrát navíc můžete i v případě, že zvolíte náhodný tip, pravděpodobnost, že vyhrajete, je stejná jako při zaškrtávání vlastních čísel.

Získejte svoji vstupenku do dnešního slosování na pár kliknutí na tomto odkazu.

Autor fotografie: Nicolas Genin, Flickr.

Přečtěte si také