Neuvěřitelný příběh: řidič kamionu přelstil vlastní smrt, pak vyhrál v loterii dvakrát za sebou

Někteří lidé považují za štěstí už to, když najdou dobré místo na parkovišti před supermarketem. Jiní o štěstí hovoří jen v zásadnějších životních chvílích, třeba když se tak tak vyhnou havárii na dálnici. Australan Bill Morgan byl smolařem takřka od narození. Všechno ale jednou končí, a když se tak stalo, začaly se dít věci!

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


Do svých 37 let se Bill za nějak šťastnou osobu nejspíš nepovažoval. Pracoval jako kamioňák, bydlel v malém přívěsu a chodil s děvčetem, se kterým se poznal už před mnoha lety. Jednoho dne se ale všechno změnilo.
 

Po dopravní nehodě skoro umřel

Při běžné pracovní cestě kamionem se zapletl do vážné dopravní nehody, při které ho postihl velmi silný infarkt. A na místě málem zemřel.

Aby toho nebylo málo, poté, co Billa převezli do nemocnice, mu lékaři dali lék, na který byl alergický. Následkem toho se mu zastavilo srdce a dlouhých čtrnáct minut to vypadalo, že budou pokusy o jeho oživení neúspěšné.

Kamioňákovo srdce začalo nakonec bít, Australan ale ještě vyhráno neměl. Upadl totiž do kóma, ze kterého se neprobudil dalších dvanáct dní. Za tu dobu se lékaři snažili zjistit, jak moc mohly všechny tyto události poškodit mužův mozek, a obávali se nejhoršího. Když se ale Bill probudil, byl naprosto v pořádku a dokonce ani neutrpěl ztrátu paměti.
 

Děsivé události mu otevřely oči

Že se Bill vrátil do světa živých, bylo zcela jistě obří štěstí. On si navíc z nedávných událostí vzal ponaučení a začal svůj život měnit. Nejdřív dal výpověď v práci, a poté požádal o ruku svoji dlouholetou přítelkyni Lisu. Řekla ano.

V tu chvíli si Australan možná řekl, že je mu štěstěna nakloněna. Proto se vydal do obchodu a koupil si svůj vůbec první stírací los života. A světe, div se, vyhrál automobil! Jestli si ale myslíte, že je tady konec šťastných událostí, které Billa potkaly, dost se pletete.
 

Televizní hvězda

Příběhu Billa Morgana si totiž všimla jedna z lokálních televizí, která se za ním vydala, aby o něm natočila reportáž. Aby záběry dobře vypadaly, vzali bývalého řidiče kamionu zpátky do obchodu, kde si koupil svůj vítězný los. Tam ho požádali, aby si koupil los nový, zatímco ho budou natáčet.

Poté měl muž los pro potřeby natočení reportáže stírat a předstírat, že jde o onen první vítězný los, aby na konci zvolal: „Jé, já jsem vyhrál auto!“ A přesně tak to zpočátku probíhalo. Bill si koupil los, pak stíral, a když byl hotový, naprosto vypadl z role.

Nejdřív jen seděl a dlouhou chvíli nic neřekl. Pak z něho místo připravené věty vypadlo: „To není možné. Já jsem vyhrál… Ne nedělám si legraci, já jsem vyhrál 250 tisíc dolarů!“
 

Milionářem v přímém přenosu

Když se reportér podíval na los, byl stejně v šoku jako Bill. Muž totiž skutečně vyhrál podruhé, a to částku, která v přepočtu a se započtením inflace dělá 6,7 milionu korun!

Televizní štáb se nakonec samozřejmě nezlobil, že Bill svoji naučenou větu popletl. Nejen proto, že se jim povedlo natočit reportáž, o které se mluvilo ještě dlouhé měsíce.

A Bill Morgan? Svoji přítelkyni Lisu si krátce nato vzal a vyhrané miliony si spolu začali náležitě užívat.

K tomu, abyste vyhráli v loterii, není nutné přelstít smrtku, stačí mít trochu toho štěstí. Od získání milionů ze Sportky vás navíc dělí pouhých šest čísel. Nepropásněte svoji šanci stát se už po příštím slosování loterním milionářem a klikněte si pro tiket online na tento odkaz.

Přečtěte si také