Hra Šťastných 10 nadělila seniorovi 5 milionů. Za výhru si koupí nové auto

Loterie nehraje dlouho, a tak se mu dosud velká výhra vyhýbala. Všechno ale změnilo jedno slosování Šťastných 10. Šedesátník z Karlovarského kraje do hry vložil pouhých 90 korun. A protože uhodl všechna tažená čísla, na účet mu už teď putuje 5 000 000 Kč.

Přečtěte si také: Nejlíp investované peníze života! Za 60 Kč získal senior ve Sportce přes 26 milionů


Mnoho českých seniorů nemá peníze nazbyt a musí počítat. Přesně to byl donedávna případ tohoto muže, který ale už teď díky hře Šťastných 10 může všechny své starosti hodit za hlavu.
 

Před výhrou museli počítat

„Před nějakou dobou jsem ovdověl, a i když mám teď novou fajn partnerku, se kterou žijeme, na konci měsíce nám často nezbývaly peníze. A museli jsme hodně přemýšlet, co si ještě můžeme koupit a co už ne,” popsal nám svoji každodenní realitu muž z Karlovarského kraje.

„Doma jsem ale vždycky říkal, že až se nám povede trefit jackpot v loterii, bude všechno jinak. Má družka se mi ale vždycky jenom smála,” usmívá se výherce.

Muž své štěstí pokouší zhruba dvakrát do měsíce a jeho srdcovkou je hra Šťastných 10. Podle jeho slov to má hned několik důvodů. „Za tiket můžete zaplatit jen pár korun a na kačeny, které této loterii dělají reklamu, se v televizi vždycky těším,” vypočítává sázkař.
 

Výhru mu přinesla vlastní čísla

Právě reklama v televizi, kterou viděl večer, ho inspirovala, když si šel druhý den ráno do trafiky pro noviny. „Měl jsem chvilku času, a tak jsem si vzal tiket a vyplnil čtyři sloupečky vlastních deseti čísel,” popsal muž. A dodal, že si předplatil rovnou dvě slosování v řadě, dohromady tedy za tiket zaplatil 180 korun.

Při příští návštěvě trafiky si nechal sázenku zkontrolovat a nestačil se divit. Uhodl totiž všech deset tažených čísel a k tomu ještě Královské číslo. Možná nevíte, že se v této hře vypočítává výše výhry podle počtu vsazených čísel a ceny sázky s tím, že čím víc čísel vsadíte a uhodnete a čím vyšší bude cena za sázku, tím je také vyšší koeficient výhry. A protože se našemu hráči tentokrát opravdu zadařilo, roztomilé kačky mu přihrály oněch 5 000 000 Kč.
 

Svému štěstí nechtěl uvěřit

Muž své výhře samozřejmě nechtěl zpočátku uvěřit, po nějaké době se ale lidově řečeno oklepal a jako první zavolal své partnerce. V budově Sazky nám pak prozradil, že peníze rozhodně neplánuje rozfofrovat. „Většinu si uložíme na účet pro případ nečekaných událostí, jedno velké přání si ale splním,” řekl nám výherce s rozzářenýma očima.

„Máme staré auto, které už jednak není úplně bezpečné a také dobře netopí. Tak se s družkou těšíme, že si už brzy půjdeme vybrat nové Hyundai, ve kterém nám nebude zima ani při těch nejtřeskutějších mrazech,” řekl nám fanoušek hry Šťastných 10. A na závěr prozradil, že ani potom, co bral 5 milionů, rozhodně sázet nepřestane.

Zatímco Sportka se obvykle losuje jen dvakrát týdně a Eurojackpot dokonce jenom jednou, hra Šťastných 10 má ještě jednu velkou výhodu. Vsadit si ji totiž můžete hned dvakrát denně. A kromě klasických prodejen s terminálem to také můžete udělat pohodlně ze svého domova přes internet. Vstupenku do příštího slosování, kde se hraje až o 100 milionů, pořídíte na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také