Gratulujeme! Sázející z Prahy trefil v páteční Sportce skoro 94 milionů!

Plný tiket včetně Šance a k tomu správně zvolená kombinace šesti čísel v jednom sloupečku. To byla hráčská taktika sázejícího z Prahy, která se vyplatila víc než královsky. Díky ní je teď bohatší o částku 93 838 035 Kč.

Přečtěte si také: Výherce 192 milionů se přihlásil. Peníze chce věnovat na ochranu zvířat


Magická kombinace čísel 17, 20, 22, 42, 48 a 49. Právě ta zajistila sázejícímu z Prahy předčasnou vánoční nadílku. Osudovou výhru přinesl šestý sloupec a také tiket, kde čísla za zákazníka doplnil terminál. Jedná se tak o další potvrzení skutečnosti, že se sázet náhodná čísla může opravdu vyplatit.
 

Stát mu sebere přes 14 milionů

S obří radostí z výhry přišla ale zcela jistě jedna dost nahořklá pilulka. Kvůli zavedení patnáctiprocentní daně pro výherce, kterou musí platit od začátku roku, stát sázejícímu sebere víc než 14 milionů korun.

Je to přitom jenom pár dní, co ve Sportce padla jiná výhra v hodnotě desítek milionů korun. Minulou neděli se zákazníkovi z jižních Čech podařilo vyhrát víc než 60 milionů korun. Výhra z tohoto pátku je zároveň třetí nejvyšší v letošním roce.
 

Nejvyšší letošní výhra? 192 milionů

V polovině dubna si muž z Ústeckého kraje koupil během služební cesty v Praze plný tiket Sportky. Díky tomu vyhrál víc než 192 milionů korun. Pro peníze si do Sazky přijel spolu s manželkou a oba se shodli na tom, že část rozdají svým rodinám a přátelům. Další část pak poputuje na organizace na ochranu přírody a zvířat, které dlouhodobě podporují.

Druhou nejvyšší výhru letošního roku trefila mladá studentka ze Středočeského kraje. Ta dlouhodobě studuje v zahraničí a tiket Sportky si se svým tatínkem zašla koupit, když byla doma na prázdninách. Že vyhrála přes 94 milionů, ji informoval právě tatínek po telefonu. Sympatická dívka pak zástupcům Sazky prozradila, že si za peníze koupí byt a auto v místě, kde studuje, a že by si také ráda splnila svůj velký sen: ve vlastním obytném autě by ráda už brzy procestovala svět.
 

3 nejvyšší výhry Sportky v roce 2020

1. 192 024 310 Kč (duben 2020, Ústecký kraj)
2. 94 482 333 Kč (srpen 2020, Středočeský kraj)
3. 93 838 035 Kč (prosinec 2020, Praha)


Vůbec nejvyšší výhra padla ve Sportce v roce 2013. Manželé z Chrudimska tehdy vyhráli 400 milionů korun. A jaká byla nejvyšší výhra všech dob? Ta padla v roce 2015 krátce poté, co se u nás začala hrát loterie Eurojackpot. Na osudné slosování si tiket koupil i sázející z Pardubického kraje, jemuž se díky tomu rozrostl majetek o nepředstavitelných 2,466 miliardy korun.
 

137 letošních milionářů díky Sazce

Sazka v letošním roce vytvořila už 137 loterních milionářů. Hned pět klikařů navíc získalo částku přes 50 milionů korun.

Chtěli byste být před Vánoci o nějaký ten milion také bohatší? Další slosování Sportky je už dneska večer. Zajistěte si svoji vstupenku na tomto odkazu.

 

Přečtěte si také