Dwayne Johnson nebo Lindsay Lohan. Aplikace, které milují celebrity (II. díl)

Mobilní aplikace pomáhají hvězdám vydělávat peníze anebo vypadat dokonale. A jak už bylo řečeno, někteří se dokonce vyskytují na Tinderu.

Přečtěte si také: Aplikace, které světovým hvězdám pomáhají ke slávě a penězům (I. díl)


Na koho na největší online seznamce světa můžete narazit, jak mít dokonalé tělo a kde se dají vydělat opravdu velké peníze, prozrazuje dnešní výběr aplikací, které si oblíbily celebrity.
 

Dwayne Johnson: YouTube


Platformy: Android, iOS, WP, web
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,1 *


Je to jen pár týdnů, co byl Dwayne Johnson vyhlášen časopisem Forbes nejlépe placeným hercem uplynulého roku. K příjmům Skály, jak se mu přezdívá, jistě slušně přispělo i rekordních 5,24 milionu předplatitelů, které má herec na nejoblíbenější video síti světa YouTube.
 

Podívejte se na kanál The Rock Dwayna Johnsona


Na svém kanále zveřejňuje videa z premiér, odpovídá na dotazy fanoušků anebo jen zkrátka vtipkuje. K vidění je tu ale třeba také jeho dcera nebo nejlepší wrestlerské momenty z americké show WWE.
 

Lindsay Lohan: Tinder


Platformy: Android, iOS, web
Cena: Zdarma (+ nákupy v aplikaci)
Hodnocení na Google Play: 3,6*


O nejznámější online seznamce na světě se už nějakou dobu šušká, že existuje její verze pouze pro celebrity. Z přešlapů hvězd je ale patrné, že tomu tak není. Jeden z nejznámějších a asi i nejroztomilejších se povedl průšvihářce Lindsy Lohan, když na Instagramu zveřejnila obrázek svého bráchy z Tinderu.
 

Stahujte aplikaci Tinder


Od fanoušků ale vzápětí dostala dost jiné reakce, než čekala. Tím, že zveřejnila screenshot ze svého telefonu, tak jednoznačně světu prozradila, že ani ona na Tinderu nechybí. Aplikaci, která ze seznamování dělá hru, ale využívají třeba také Britney Spears, Hillary Duff nebo Zac Effron.
 

Kendall Jenner: Instant Fitness


Platformy: iOS
Cena: Zdarma (+ nákupy v aplikaci)
Hodnocení na App Storu: 4,5 *


Čtyřiadvacetiletá americká hvězda reality show z klanu Kardashian-Jennerových je vedle obří aktivity na sociálních sítích známá i díky své fantastické figuře, hlavně vypracovaným břišním svalům. Médiím se před časem svěřila, že jim dává zabrat prostřednictvím aplikace Abs Workout našich oblíbených vývojářů Azumio.
 

Stahujte aplikaci Instant Fitness pro iOS


A zatímco Abs Workout je zaměřen jen právě na břišní svaly, v těchto dnech probíhá její integrace do apky Instant Fitness. Ta je zatím dostupná pouze majitelům iPhonů a iPadů, jsme si ale jisti, že se už brzy dostane i na Android. Milovníci pohybu v ní najdou přes šest stovek cviků, ale také cvičební plány, které startují na velmi příjemném čase už pár minut. A slibuje, že díky ní budete mít břicho jak celebrita už za šest týdnů.
 

Tarify SAZKAmobilu: tuny dat a ceny od 99 Kč

Jak se novinářům Kendall Jenner svěřila, mobilní aplikace na cvičení používá zvlášť na cestách. V Instant Fitness najdete sice jednotlivé cviky jen v jednoduchých animacích, i tak ale procvičování kondice nějaká ta data spolkne, nemluvě o přehrávání videí z YouTube kanálu Skály.

Klid na duši vám přinesou Šťastné tarify od SAZKAmobilu. Začínají na ceně 99 Kč a všechny už obsahují data. Pokud navíc využíváte nebo si do 30. 9. aktivujete Šťastný tarif 399 nebo 499, automaticky se vám do konce září navýší základní objem dat z 5 GB na rovných 10 GB. A pokud si na vybraný tarif převedete své číslo od stávajícího operátora, dostanete až do konce roku první dokup v měsíci zdarma!

Více informací o Šťastných tarifem najdete na tomto odkazu.

Autor úvodní fotgrafie: Aarón Sánchez, Flickr.

Přečtěte si také