Díky loterii se před 5 lety stal milionářem. Jak si žije dnes?

Práce v továrně a docela všední život elektrikáře, který poctivě dodržuje pracovní dobu a těší se na volný víkend. Tak nějak se dá v jedné větě popsat život, který sedmadvacetiletý Matt vedl předtím, než se na něj usmála loterní štěstěna.

Přečtěte si také: YouTuber Jirka si za výhru koupí činžák na Žižkově


Vše se obrátilo vzhůru nohama, když si Matt vsadil loterii EuroMillions v obchodě, kam si šel koupit maso k večeři. Po slososování si zkontroloval svůj tiket přes mobilní aplikaci a nic. Tiket málem letěl rovnou do koše.
 

Milionářem díky doplňkovce

Úplně totiž zapomněl, že má vsazenou ještě doplňkovou hru jen pro Anglii s názvem UK Millionaire Raffle, což je podobné jako Extra 6 v Eurojackpotu. A právě tam se skrýval 1 milion liber. Okamžitě volal přátelům na Bali a ti když zjistili, že je z Matta novopečený milionář, okamžitě začali slavit, samozřejmě na Mattův účet. Bylo totiž jasné, že za nimi hned přiletí na drink.

„Ve chvíli, kdy jsem vyhrál, jsem měl vlastně větší radost z toho, že se o peníze budu moct podělit se svým bratrem. Pouze to, že máte peníze, neznamená, že jste šťastní. Důležité je s těmi penězi udělat něco, co vás k tomu štěstí posune,“ podotýká mladý milionář, který vzal bratra s sebou do Indonésie, Thajska, ale i na fotbalový šampionát do Brazílie.
 

Za peníze procestoval svět

matt_dnes_600x400.jpg

Teď se píše rok 2019 a Matt je už pět let milionářem, za tu dobu procestoval svět a prožil řadu dobrodružství i večírků.  A taky trochu přibral.

„Nechovali jsme se nijak extravagantně, nedělám žádné blbosti, i když zábavu jsme si dopřáli. Například jsme si pronajali vilu pro 20 lidí s bazénem, DJem a servírkami, ale i přesto se dívám v obchodě na cenovky a snažím se to nepřehánět. Dokonce se mi ani nechce utrácet za placený výpis z bankovního účtu v mobilu, to jsou úplně zbytečně vyhozené peníze,“ popisuje Matt svoje zkušenosti.
 

Z playboye táta od rodiny

Stacey_matt_600x400.jpg

Od bujarých oslav se Matt posunul opravdu daleko, se svojí přítelkyní Stacy mají o radosti i starosti postaráno spolu s příchodem jejich syna na svět. Milionářský playboy, jak se mu přezdívalo, se usadil, požádal svou partnerku o ruku a založil rodinu. Podle britského bulváru se prý přitom rok před narozením miminka chlubil, že se mu podařilo do postele dostat přes 150 žen.

„Koupil jsem si frenčízingovou licenci na obchod s auty, které miluji. Je to až šílené, jak si díky loterii můžu plnit sny a takhle se rozvíjet,“ vypráví dnes už spokojený podnikatel. „Neuvěřitelně jsem se posunul, od výhry jsem stále něco budoval a teď mám pocit, že jsem se dostal do nějakého dalšího životního levelu,“ dodává.
 

Až vyhrajete, investujte chytře

„Buďte chytří a zůstaňte stejným člověkem, kterým jste byli, než jste se stali bohatými,“ vzkazuje na závěr všem loterním šťastlivcům už zkušený milionář.

Jestli jste zatím v loterii nevyhráli, a milionářem jste se zatím nestali, už dneska večer to můžete napravit. Ve Sportce teď lítá 229,6 milionu korun. Klikněte si pro svůj online tiket na tento odkaz a nezapomeňte ani na Šanci - třeba vám právě doplňkovka stejně jako Mattovi přinese miliony.

Autoři fotografií: Hereford Times, Mirror.

Přečtěte si také