34 milionů ze Sportky zajistí výherci bezstarostný důchod

O tom, že česká královna mezi číselnými hrami plní sny, není pochyb. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil senior, žijící severovýchodně od Brna. Losování, které proběhlo v neděli, 17. června, mu nadělilo skoro 35 milionů korun. Sazka svět gratuluje.

Přečtěte si také: Výhrou ze Šťastných 10 zabezpečí rodinu

Muž, kterému je už přes šedesát let, si Sportku vsadil, když se zastavoval na benzínové pumpě načerpat palivo. „Je to už hodně let, co sázím,” svěřil se zástupcům Sazky, když si přišel do centrály společnosti výhru vyzvednout. 

„Poprvé jsem si tiket Sportky koupil snad před čtyřiceti lety. A sázím pravidelně, protože také vyhrávám. Vzpomínám třeba na dvacet tisíc korun, které mi loterie v minulosti nadělila,” usmíval se starší muž.

Jak ale přiznal, ani ve snu ho nenapadlo, že by mu sázkařská štěstěna přinesla 34 729 365 korun. „Vsadil jsem si plný tiket spolu se Šancí, takhle to dělám asi dvakrát měsíčně,” prozradil detaily, které předcházely obří výhře.
 

Krásná výhra ze Sportky tentokrát čekala na Olomoučana

Když proběhlo v televizi slosování, zjistil, že ve Sportce tentokrát padla skutečně šťavnatá výhra. A tak si svůj tiket šel zkontrolovat. Muž musel projít hned sedm sloupečků, kde štěstí tentokrát neměl. Byl to právě osmý sloupek, který mu změnil život. Uhodl totiž všechna čísla prvního tahu, a tak získal cenu v prvním pořadí, oněch 34,7 milionů korun.

O radost z výhry se senior podělil se členy nejbližší rodiny a už teď plánuje, jak jim pomůže se splácením úvěrů a hypoték, zkrátka jak jim usnadní život. 

Muž ale udělal i jedno zásadní rozhodnutí, co se týče jeho samého: „Výhra je to opravdu krásná, to je bez diskuzí. Proto jsem si řekl, že odteď už nebudu dělat nic, co by mi nečinilo radost. Budu už zkrátka pracovat jen pro potěšení!”

Chtěli byste také pracovat už jen pro radost? Zkuste Sportku, třeba vám přinese podobnou výhru jako muži z Olomoucka z příběhu výše. Vsadit si ji můžete i online na tomto odkazu

Autor fotografie: Tim MossholderUnsplash 

Přečtěte si také