Díky 100 000 Kč z Kola štěstí si šedesátník z Prahy užije opravdu štědré Vánoce

„Letos si Vánoce opravdu užijeme!“ To byla první věta, kterou nám šťastný výherce řekl, když jsme se ho ptali, jestli část výhry z Kola štěstí půjde na vánoční dárky.

Přečtěte si také: Nemáte ještě Sazka kartu? Velká škoda. Tento muž díky ní vyhrál 600 000 Kč!


Šedesátník zrovna přestal chodit do práce a nastoupil do důchodu. I přesto ale teď ví, že díky výhře 100 000 Kč, kterou získal na Kole štěstí, budou letošní Vánoce opravdu štědré. „Všechno ale do Vánoc samozřejmě investovat nebudu. Část peněz si schovám jako polštář na sázení na příští rok,“ usmíval se muž.
 

Kolem točí často a rád

Ten má Sazka kartu prakticky od počátku Sazka Klubu, až s nástupem Kola štěstí ji ale začal používat opravdu svědomitě při každém nákupu. Asi i proto, že se mu v soutěži celkem daří, v součtu si už prý přišel na „pěkných pár stokorun“.

Do trafiky pak nejčastěji míří pro tiket Sportky, kdy sází na všechna slosování včetně nově zavedeného pátečního. Své hráčské tradici je věrný už nějakých čtyřicet let, z toho dvacet sází na vlastní čísla.
 

Myslel si, že si z něj dělají legraci

Šedesátník z Prahy nám dále prozradil, že se mu ve Sportce celkem daří. I tak ho ale telefonát, že se stal majitel listopadového hlavní prémie Kola štěstí, dost šokoval.

„Ze začátku jsem si myslel, že si ze mě někdo dělá legraci,“ přiznal se smíchem výherce. A dodal, že uvěřil až v momentě, kdy jsme spolu začali domlouvat konkrétní podmínky převzetí peněz.

A jak si hodlá užívat svůj čerstvý důchod? „To je úplně jasné - s manželkou nám teď dělají největší radost vnoučata, se kterými jsme se snažili trávit co nejvíc času. Teď se těším, že si to, jak rostou, budu užívat ještě víc,“ rozloučil se s námi sympatický výherce.
 

O 100 000 Kč se hraje i v prosinci

Listopadového výherce už máme a teď jedna dobrá zpráva pro všechny ostatní, i v prosinci je hlavní výhrou 100 000 Kč. Abyste o ně mohli hrát, stačí při každém nákupu tiketu do loterie nebo losu použít svoji klubovou Sazka kartu.
 

Klikněte pro informace o Sazka Klubu i Kole štěstí


Když to uděláte, druhý den vám do telefonu přijde SMS s odkazem, na kterém Kolo štěstí roztočíte. Odměnou vám můžou být buď menší finanční částky v řádu desítek až stokorun, anebo právě zařazení do slosování o hlavní výhru. Zároveň platí, že čím víc budete svoji Sazka kartu používat, tím větší šanci na výhru máte.

Pokud zatím v Sazka Klubu nejste, lze to napravit během pár minut. Sazka kartu získáte na některém z víc než sedmi tisícovek prodejních míst s terminálem Sazky. To nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také