Den otců je za rohem. Darujte svému tatínkovi zážitek nebo z něj udělejte milionáře

Zatímco Den matek má u nás dlouhodobou tradici, tátové byli po mnoho let tak trochu opomíjeni. To se ale naštěstí v poslední době mění, a tak si čím dál víc z nás na své tatínky každý rok vzpomene. Letos jejich svátek připadá už na tuto neděli, 16. června. Nevíte, čím toho svého potěšit? Tady jsou 3 tipy na dárek, které mu jistě udělají radost.

Nechte ho svézt pořádnou károu

auto_600x400.jpg


Ať už je to Porsche, Ferrari, Mustang nebo Tesla, chlapi prostě pořádná auta milují. Svému tátovi můžete sehnat projížďku jak v retro modelech, tak i v nejnovějších vozech, anebo mu auto zajistit na celý den.
 

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka klubu dá peníze svým dětem


Projížďky pořídíte už pod tisíc korun s tím, že váš táta bude mít možnost vychutnat si jízdu hned na závodním okruhu. Jednodenní půjčení vozu začíná asi na 4 tisících.
 

Vezměte ho na fotbal


„Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak jsi u mě mrtvej muž!” Legendární věta z Homolkových už v minulém století jasně ukazovala, jaký sport Češi prostě milují.

Pokud je fotbalovým nadšencem i váš táta, vezměte ho na stadion jeho oblíbeného klubu, případně ho potěšte celosezónní vstupenkou. Anebo ho rovnou vyvezte do zahraničí!

Agentury nabízejí výlety třeba na německou Bundesligu, ale třeba i do Španělska nebo do Itálie. Německo přitom včetně dopravy pořídíte od 8 tisíc korun, Španělsko vás vyjde na zhruba dvojnásobek.
 

Udělejte z táty milionáře

Rentier_600.jpg


Uživit rodinu je úkol, který na sebe tátové berou automaticky, o žádnou jednoduchou práci se ale rozhodně nejedná. Moct si dát nohy na stůl a 5 let mít jistotu, že budete každý měsíc na účet dostávat peníze, a nebudete přitom muset hnout ani prstem, je ale jistě představa, kterou by nejen váš táta nepohrdl. Přesně takovou možnost nabízí rodina stíracích losů Rentiér.
 

Klikněte pro kompletní nabídku losů Rentiér


Klasický Rentiér nabízí pětiletou měsíční injekci v podobě 50 tisíc Kč, dohromady si tak váš táta přijde na 3 miliony. Ještě štědřejší je Super rentiér, který naděluje 100 tisíc měsíčně na 5 let, což znamená celých 6 milionů korun.

Chcete pro svého tatínka jenom to nejlepší? V takovém případě sáhněte po Mega rentiérovi. Vedle renty 100 tisíc korun měsíčně totiž dostane hned na ruku 5 milionů korun, hlavní výhra se tedy u tohoto stíracího losu šplhá na fantastickou částku 11 milionů korun.

Nechce se vám do trafiky? Rentiér je už nějakou dobu i na internetu. Pokud má váš tatínek účet u Sazky, zahrát si ho může také online na tomto odkazu.

Autor fotografie: Daiga Ellaby, Unsplash

Přečtěte si také