Čech vyhrál ve Sportce necelých 5 milionů: „Konečně si splním sen a pořídím si nový dům!“
Pořídit si nové bydlení není v dnešní době snadné a každá finanční pomoc se hodí. Své o tom ví i třicátník z Čech, který spolu se svou manželkou už docela dlouho touží po novém domě. Nyní si může tento sen splnit díky výhře ve Sportce, z jejíhož slosování si odnesl pěkných 4 668 628 Kč.

Přečtěte si také: Ve Sportce vyhrál přes 30 milionů a začíná si plnit sny. Co si koupí?


„Poprvé jsem si vsadil zhruba před deseti lety. Nesázím nijak pravidelně, ale pokud mám cestu kolem tabáku, občas si pro nějaký ten tiket zajdu,“ vysvětlil nám třicátník z Čech, když si do budovy Sazky přišel pro svou výhru.
 

Na začátku přišel šok

Náš klikař už v minulosti několikrát vyhrál, naposledy to bylo pět tisíc korun. Dle jeho slov v nějakou větší výhru skrytě doufal, něco podobného ale rozhodně nečekal. Proto když na monitoru uviděl, o kolik bohatší se během okamžiku stal, vůbec tomu nevěřil a čísla si musel několikrát překontrolovat.

„Čím víc jsem to procházel, tím méně uvěřitelné mi to celé přišlo. Nakonec to byla moje manželka, která mě uvedla do reality,“ usmíval se při vzpomínce.
 

Nové hnízdečko lásky

Výhra podle jeho slov nemohla přijít v lepší chvíli. S manželkou už hodně dlouho plánují nové bydlení, jen je pokaždé zastavil strach, jak to budou finančně zvládat. Zvlášť teď, když není vůbec nic jisté. S nově získanými penězi se tak cítí mnohem klidnější a připravenější.

Kromě bydlení ale doufá, že se v jeho životě příliš nezmění. „Rád bych zůstal stejný jako doteď. Sice se říká, že peníze mění charakter, ale doufám, že můj případ to nebude. Nemám pro to žádný důvod, spokojený jsem byl už předtím,“ prozradil.
 

„Štěstí je nutné jít naproti.“

Při loučení se nám svěřil, že si určitě nevsadil naposledy. Peníze se podle něj hodí vždycky a sázení je jedním ze způsobů, jak jim vyrazit naproti. Díky dosavadním výhrám má navíc motivaci i víru, že to jednou vyjde znovu a nám nezbývá než doufat, že se s ním v budoucnu zase potkáme.

Do síně výherců můžete zavítat i vy - co byste řekli tomu, že se právě na pátek 13. stanete majiteli rovných 95 milionů korun? Zajistěte si vstupenku do slosování na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také