Čech si koupil tiket Eurojackpotu za stovku, vyhrál skoro 2 miliony

Nesází pravidelně, a když už, na tiketu zásadně zaškrtává vlastní čísla. Čtyřicátník z Prahy si tentokrát v Eurojackpotu zakoupil jen jeden sloupeček a k tomu doplňkovku Extra 6, dohromady ho tedy sázka stále rovných 100 Kč. A v sobotu ráno se nestačil divit, když zjistil, že mu tahle stovka vydělala 1 706 712 Kč.

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů


Nejlíp investované peníze života. Přesně tak přemýšlí muž z Prahy o stokoruně, díky které se přes noc stal milionářem. A to přitom nepotřeboval uhodnout všechna tažená čísla. V Eurojackpotu se milionářem můžete stát i z třetího pořadí, to znamená, že stačí uhodnout jen pět čísel ze sedmi. A přesně to byl případ tohoto šťastlivce, který i tak bral 1,7 milionu korun.
 

Výhru mu přinesla vlastní čísla

Jak nám při schůzce o převzetí výhry muž prozradil, poprvé si vsadil asi před dvěma dekádami. „Nesázím ale nijak pravidelně, je to zhruba jednou do měsíce,” říká výherce. „Na tiketu zaškrtávám vlastní čísla, jsou to data narození. K tomu si beru také doplňkovku, šance na výhru je pak mnohem větší,” odtajňuje nám Čech svoji hráčskou taktiku.

A jak to tak vypadá, jeho strategie se mu víc než vyplatila, když se z něj stal další český loterní milionář. To, že vyhrál, ho ale prý naprosto šokovalo. „Sázím hlavně proto, abych si mohl představovat, co bych si pořídil, kdybych vyhrál. Ve skutečnosti jsem ale nevěřil, že se to stane,” zamýšlí se výherce. „Když jsem pak přes aplikaci zjistil, že jsem vyhrál, málem mě omývali,” směje se sázející z Prahy.
 

Stáhněte si aplikaci Sazky pro sázení i pohodlnou kontrolu tiketů


Když se muž z prvotního šoku vzpamatoval, jako první o bezmála 2 milionech korun řekl své partnerce. A společně hned začali plánovat, jak peníze co nejlépe investovat.
 

Peníze půjdou do vlastního bydlení

„Chvíli jsme přemýšleli o nějaké hezké dovolené a já jako chlap jsem zvažoval pořízení nového auta. Nakonec jsme se ale shodli, že peníze vložíme do nového bydlení,” konstatuje výherce. „Dovolená brzo skončí a auta se rozbíjejí, vlastní bydlení vám ale vydrží už napořád.”

Nic dalšího čtyřicátník z Prahy měnit nehodlá. Do práce bude chodit dál a rozhodně si nemyslí, že by ho výhra nějak změnila. A pokračovat bude také v sázení. „Dřív jsem hrál spíš Sportku, odteď ale bude určitě vítězit Eurojackpot. To, že stačí uhodnout jen pět čísel ze sedmi, a přesto vyhrát skoro 2 miliony korun, mi přijde naprosto fantastické,” loučí se s námi výherce.
 

Buďte už dnes večer bohatší o 749 milionů

Zkusíte dnes večer své štěstí i vy? V Eurojackpotu je teď 749 milionů korun, což je samozřejmě mnohem víc než jen příspěvek na nové bydlení. Kdybyste trefili všech sedm čísel, bylo by i na tu dovolenou a nové auto a ještě by vám obrovská spousta peněz zbyla. Štěstěnu navíc můžete poškádlit i online z pohodlí svého gauče na tomto odkazu.

Držíme palce, ať jsou to zase Češi, kdo celé Evropě vyfoukne jackpot.

Autor fotografie: Steve Halama, Unspalsh

Přečtěte si také