Čech bude díky výhře v Eurojackpotu už brzy jezdit novým auťákem

Že se vyplatí zaškrtávat na tiketu i doplňkové hry, si už do konce života bude pamatovat tento muž ve středních letech. Kdyby totiž před pár týdny nevsadil Extra 6 v Eurojackpotu, přišel by o krásnou výhru, která činí rovné 2 miliony korun.

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů


Ještě když přicházel výherce do budovy Sazky, aby se dohodl, jak si peníze převezme, pořád své dvoumilionové klice úplně nevěřil. Všechno se ale změnilo v momentě, kdy usedl v naší milionářské místnosti.
 

Výhra ho naprosto šokovala

„V den slosování jsem si tiket zapomněl zkontrolovat, a tak jsem ještě šel v klidu spát. Bylo to někdy v průběhu víkendu, kdy jsem si na Eurojackpot a na to, že mám v peněžence podaný tiket, vzpomněl,” začíná vyprávění usměvavý padesátník.

„Ještě když jsem zapínal mobilní aplikaci, tak jsem nahlas vtipkoval, že se ze mě už za pár minut určitě stane milionář, a sám jsem se tomu smál. Jenže pak jsem tiket naskenoval, a když jsem zjistil, že se ze mě milionář skutečně stal, byl jsem v naprostém šoku,” vzpomíná Čech na událost, která výrazně zlepšila jeho finanční situaci.
 

Přispěje na charitu

O tom, že je novým majitelem 2 milionů korun, řekl jen své nejbližší rodině. A protože mají všichni v srdcích spoustu dobra, společně začali dávat dohromady seznam charitativních organizací, se kterými se o část vyhraných peněz rozdělí.

„Z peněz bych si také rád koupil nové auto,” zamýšlí se výherce. „Jinak si ale myslím, že se toho v mém životě moc nezmění. Nejde o tak vysokou částku, abych se z toho třeba zbláznil, a ani do práce neplánuji přestat chodit,” říká Čech.

Ještě předtím, než se rozloučil, tak nám výherce prozradil, jaké jsou jeho hráčské zvyky. Už deset let sází zhruba dvakrát do měsíce, a to obvykle v trafice, kam si pravidelně chodí pro noviny.
 

Na Eurojackpotu ho lákají vysoké hlavní ceny

„Nejprve jsem hrál hlavně Sportku, ale od té doby, co je u nás Eurojackpot, tak občas neodolám a koupím si tiket také do této hry,” konstatuje padesátník. „Myslím, že bych se ani za ty miliardové jackpoty, které je tu možné vyhrát, nezlobil,” směje se výherce.

Jestli by ani vám nevadilo, kdyby vám na účtě podobně jako jinému Čechovi před pár měsíci přibyla víc než miliarda, zajistěte si vstupenku do dnešního slosování. Nejen, že se jackpot vyšplhal na astronomickou částku 1,177 miliardy korun, ještě k tomu ale můžete získat luxusní byt za 13 milionů.

Ten do hry přihodila Sazka a je určen pouze pro české hráče. I proto je šance, že nemovitost v Praze získáte právě vy, opravdu vysoká. Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také